- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- саниране
Добре де, казах само, че ми е интересно, ноо, ако съм те/ ви обидила, извинявам се, не е било омишлено. Не мога да кажа, че ми беше приятно да ми се нахвърлят разни хора, само защото съм казала, че.блокът ни ще се санира. Както се изказа, там че сам си си оправил стените, значи и ние сме длъжни така. Малко на принципа не аз да съм добра, ами другите да са зле. Грозно прозвуча. Сега сигурно пак ще скочиш и ще ми кажеш, че и ти не си живял лесно, ама си успял. Да, ама хайде обяснете ми половината вдовици(баби) от блока ми, с пенсия макс 200 лв как ще си позволи да си смени сама прозорците, да си направи изолация. Или как младите семейства, с много високите ни заплати, които св чудят, този месец дали да купят на детето си якето или ботушите, нищо че му трябват и двете. Ами самотните родители? Има хора, които по никакъв начин не могат да си го позволят . А иначе много проблеми, най-вече финансови сме имали навремето, но никога не съм си мислила, че нашите проблеми са били най-лошите, най-невъзможните или така нататък. Никога не съм омаловажавала проблемите на другите и никога не съм ги съдила по тези им проблеми, само човек, който няма грам сиво вещество, може да се възползва от нечия зла участ. Ама да, хайде има и изключения, който сам, напълно съзнателно си доведе пеоблемите на главата, и затъва та затъва, и го осъзнава, почва да мами, лъже, мажи, тях ги съдя. Имала съм пряк допир с такъв индивид.