.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    kaloqnkunev
    Guest

Unhappy Помогнете ми моля ви ... ;((

Добър вечер приятели аз съм на 20 години искам да попитам нещо да ми дадете съвет какво да направя защото аз се отчайвам вече запознах се с едно момиче и ми хареса много и незнам по какъв начин да я накарам да ме хареса тя е с 3 години по голяма от мен умна е образована и много възпитана опитвам се да и го покажа по някакъв начин но явно не ми се получава ако ми помогнете много ще ви бъда благодарен

Оп Малък Том е тук.
    Аз не крия това което искам да кажа и съм директен. Не, че това винаги ми е помагало, но от последния път, вече мога да се похваля с цели 2 години връзка.

http://kboytube.blogspot.bg/

Голям фен Аватара на Maleficus
    Понякога най добрия начин да спечелиш нещо е да забравиш, че някога ще го имаш Ти трябва да си крепостта, която трябва да бъде превзета, а не тя.

kaloqnkunev
    Guest
    да но виж забравил съм какво е да общувам с момиче което харесвам нямам приятелка вече от 3 4 години иии ми е много трудно ... просто понякога трябва да имаш някого до теб защото в този скапан живот е трудно

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Как така да я накараш? Искаш да и направиш впечатление или да я накараш насила?

Стегни се малко. Прави се на важен и труден и възмъжей, така тя ще ходи по теб.

HOMOHOMO
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaloqnkunev Виж мнението
    Добър вечер приятели аз съм на 20 години искам да попитам нещо да ми дадете съвет какво да направя защото аз се отчайвам вече запознах се с едно момиче и ми хареса много и незнам по какъв начин да я накарам да ме хареса тя е с 3 години по голяма от мен умна е образована и много възпитана опитвам се да и го покажа по някакъв начин но явно не ми се получава ако ми помогнете много ще ви бъда благодарен
    Отиваш до нея, в едната ръка с пура в другата с чаша уиски (че вкуса му е по-близо до този на ракията), навеждаш се до ухото й и с най-сериозен тон и казваш "АЙ СА ИБЕМ".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си