- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наръчник на психопата
Впрочем усърдието изисква мисъл, една ситуация не е анализирана само от погледа на единия субект, инак тя ще е повлияна.
Не разбирам на какво искаш да ти отговоря? Имам чувството, че повечето отричате чуждото мнение без дори да сте го прочели с най-глупавото, повярвай, обвинение на този свят - Празнословие.
Какво искаш повече да ти кажа? Това го повтарят от години във всеки един форум, то си е култова фраза, която в самата си същност е иронична.
Защо не смятам, че Малефикус или когото и да е тук не трябва да дава съвети?
Защото те отразяват единствено техните възгледи, които впрочем са насрани колкото и съветите им.
Съветът е символ на обективното в субективното, пролуката, през която логиката минава, а не псевдо-моралните ви излияния, затуй не смятам, че сте в позиция да тормозите хората с глупавите си приказки.
О, споко, аз още по-малко имам нужда да убеждавам някого в каквото и да е. За спора.
Ама то пък не всеки има качества да спори.
А можеше да се запознаеш с мен :О
Не знам нещо сте сбъркани...не знаете какво не ви харесва, но не ви харесва. Да не си губим времето с празни приказки, като няма какво да кажеш, не е нужно да казваш нищо принципно.
Уважение, достойнство, лоялност, интелект и емоции... ако си жена, що за кенеф трябва да си, за да не си окей с тези неща и да не търсиш това? Идеалист ли съм, балък ли съм, вие ли сте парцали, аз ли живея в грешно време, вие ли трябва да пукнете, не се знае. Това не са съвети как да свалят жени, а по-скоро основите на всеки един стойностен човек. Тъпи путки, батко, е зат'ва нЕма кой да ми рОди деца ахахахахах
Поне чувство за хумор имаме, нали?![]()
Не, другарю.
Утре се ражда дете, което ще го покоси извратената ти представа, която ще му изтропаш отгоре.
Очакваш някой да е "окей" с теб и да ти уважи малкото претенциозно мненийце по презумпция.
Никой разумен човек няма да търпи глупави "идеалисти" да пълнят с лайна главите на децата им, пък после онази защо се самоубила, онзи защо се метнал от петия етаж.
Абсурдно е колко нагли сте и колко убедени при това.
Докажи ми от какъв зор ще съм "окей" с това да ям бой от фикционалната дружина грубияни обидили горката ми принцеса?
Колкото са ви извратени представите, толкова са ви извратени и решенията на проблемите.
Твоята дефиниция за съвет е по-добра от моята. Харесва ми логичната последователност на мислите ти.
Две неща много мразя в общуването с хората, ако не броим лъжите - хващане за думите/неумението да се чете между редовете и излишните думи, които нищо не казват.
Поканата още е валидна, ако не те е страх или смяташ, че няма понесеш.
(сега разбирам защо са ми крещяли 'мразя те' в истерия)
Съжалявам, че не мога да чета между редовете.
Така де, съжалявам, че не съм съгласен с "окей" представата ти за живота.
Кажи ми какво трябва да прочета?
Чисто и просто изразих, че глупостите ви не граничат с действителността.
Сам използва думата "идеалист", ти идеал знаеш ли какво значи?
Идеалите за идеалистите, другите нормални хора си имат грижи на главата, които не могат да оправдават с псевдо-морални измишльотини.
Впрочем нямам желание да продължавам, не се тормози, ако си тръгнал де, да ме оборваш.
Ама то и това не изисква много усилие.
"Празнословие" ; "Празни приказки"
Само като ги видиш тези двете и ти иде да си теглиш куршума.
Така де, не че има нещо лошо, просто са дъвкани и плюти хиляди пъти тези думи, че ми става противно като ги видя.
Без, другарю, котенце {}
Май ти се спи, вече говориш абсурди...извратена представа, разумни хора, глупави идеалисти, самоубийства апфхахахахах
Е това имах предвид, че не можете да четете редовете, защото нямате капацитет да разберете какво стои зад една хипербола. А именно - да не бъдеш путка.
Не знам ти в кой свят живееш, картони ли ядеш... теорията за дрожгирване от твоя страна вече много стабилно е на дневен ред.
От какъв зор ли? Ако имаше достойнство, може би щеше да разбереш. И не става дума само за горката ми принцеса, става дума и за мен, но ако държа на принцеската няма да позволя някакви случайни чекиджии да се ебават с нейното и моето достойнство. И просто разликата е, че не съм путка и не ми пука дали ще хапна някоя тупаница. Скромната цена да имаш гордост и няква чест, ама тези думи липсват в самосъзнанието на бедничкото ни племе от мнооого време. Затова аз ви разбирам, че вие сте окей с това да сте путки, а за вас е непонятно как така някой би ял бой, заради жената, която е с него. Когато в природата ти е да си путка от всичко написано ще ти направи впечатление потенциалната възможност от насилие, о не! А да си готов да изядеш бой е само едната страна на монетата, другата е да убиваш. И ако щеш вярвай, аз мразя да се бия и ненавиждам незаслуженото насилие. Като имаш дар слово може по по-елегантен начин да кажеш "боли ме кура дали ще ме пребиете, бой съм ял, един от вас просто ще умре", но не ме биха, извиниха ми се и казаха, че постъпката е мъжка и защо беше целия цирк? И кой го оцени? Само батките, които щяха да ме пръснат, а принцесата ми беше тъпа путка, като теб. Та в този ред на мисли, се съгласявам с теб
Яко неадекватщини написа, нещо друго да уточним?
Лицемери сте и сте путки (не защото не би скочил за принцесата ти) дори в някакъв форум, чудно в по принцип какви сте...заеби.
Ти написа не знам си колко поста, с не знам си колко изречения, в които освен празни приказки не каза абсолютно нищо. Е за к'во?
Много повече от теб, предполагам разликата е в годините (ако не те е срам на колко си) и капацитета.
Сам си признаваш и си удоволетворен от това, че си 'нормални хора' и си имаш грижи на главата. Ваша си работа, аз не искам да променям никого, тъжно е, да. Ако имаше и повече мозък освен, че си насрана путчица, която се е примирила с това да бъде "нормален човек". Ако това е нормалното, ебал съм ви нормалното.
Неведнъж съм казвал, че по-прости парчета от българите няма никъде по света, малки хора, с малки мечти, с малки възможности. Ти защо живееш, като вече си мъртъв? Псевдо-морални измишльотини... АХАХАХХА
Лека нощ, палячо, успех ти пожелавам.
Бееее
Направих ви малко сеир, то нито диалог, нито свинщина ви е по силите, е за к'во се борите?
А най-тъжното е, че не се усещате, ама то има истина в това, че глупавите хора са по-щастливи.![]()
Като се научиш да пишеш ще ти се обърне внимание дали казваш нещо или не. Баща ти направи голяма грешка преди известно време...можеше да изкара 10-15k от органчета ти, ама пусто неудачие...
Нищо няма да стане от теб, дано поне с това си наясно.![]()
Поизбих малко комплекси, ще ви навестя след някоя друга година :О
Предпочитам да пиша неграмотно, та поне някои барем забележи, че образователната система не струва. Смисъл то си е пълно чудо, че владея български език до такава степен при това качество на преподаватели и тази съвсем ефективна система, дето е остаряла с 40 - 50 годиниИскаш автори... Еми тъй като не цитирам никои специфично и взимам от всички по малко(Зигмунд Фройд примерно, макар че не съм съгласен с абсолютно взичко казано от него, Чарлз Дарвин, макар и да ти се струва, че няма нищо общо, но си припомни, че и ние сме животни израстнали до това, което сме днес въз основа на същите стимули, които влияят и на нашите по примитивни приятели.. Ерик Ериксон.... и тнннн..) ... Смисъл ако човек е достатъчно креативен след време придобива умението сам да изгражда логични теории въз основата на много влияния от много автори... Относно книгите... Ако ти четеш книги само на български, аз чета на няколко езика и със сигурност съм прочел повече от теб, защото не си хабя времето в гледане на сериалчета и филмчета, както и романтични повърни
НА мен ми е ясно, че каквото и да кажа, винаги ще даваш контра, затова не си правя труда да споря с теб... За продуктивен спор се иска да спориш с човек способен да гледа нещата безпристрастно(напълно безпристрастно е невъзможно, но възможно най) или иначе се получава да убеждаваш мечка гризли, да остави рибата и да премине на веган диета основно на краставици.... Не е нужно да си съгласна, но трябва да си способна да погледнеш света през чужди очи, под друг ъгъл и да се опитваш да осмислиш другата гледна точка, а не да я отхвърлиш, защото се отклонява прекалено от вижданията ти, за което се иска особен интелект, лишен от симпатии и антипатии
Между другото.. Това е една причина защо има по малко учени жени(особено учени жени постигнали нещо велико)... Повечето сте емоционално нестабилни и ви е трудно да експериментирате извън зоната си на комфорт, както и извън разбиранията ви за правилно и грешно, демек не обичате риска и да се отклонявате от нормата... Марионетки, продукт на текущите обществени виждания и разбирания...
Последно редактирано от Maleficus : 10-02-2016 на 23:54
Виж, остави глупостите настрана.
Спомена "критично мислене", нали така?
Разликата, която ти изобщо не показваш по логичен или рационален начин ами просто зовеш "да си путка или не", е в това как гледаш на нещата.
Най-глупавото нещо, това впрочем трябва да го знае всеки един възрастен индивид, е да очакваш хората да споделят мнението ти по презумпцията, че инак са "боклуци" или пък ненормални, "кенефи" и прочие. Това му викаме синдром на месията.
Не случайно използвах думичката "фикционална", но това май ти прелетя над главицата.
Очакваш да ти надробя всичко като на малко дете, това ли за теб е аргументиране?
Според критичното мислене всичко априорно е индукционно, подобни умозаключения са изградени върху нестабилна основа и се ползват единствено, говоря разбира се за реторическо логическа аргументация, която се изучава в СУ и много други университети, за да отслабят или подсилят аргумента.
Когато представиш глупостите си на поднос ти си убеден в тях - това не е лошо, *но* това не означава, че те са от каквото и да е обективно значение, което реално, отвъд променливите в обкръжението ти, представя отговор на даден проблем.
Идва един момент, в който порастваш и разбираш, че всичко е предмет на тълкуване, съветите на хората прозират, в крайна сметка ще съжалиш за всичко.
Ти очакваш да приемем твоята идея за "достойнство" като аксиома, а това е именно логически фалш, софизъм, небивалица, нерационализъм.
Сега ще кажеш, че не чета между редовете и това в реториката се нарича argumentum ad hominem, което познай какво е...
Аз когато съм завършил СУ, ти още си бил девствен, запази си университетските лафчета и фенси думички за госпожиците, те може да те приемат насериозно, аз обаче виждам какво стои зад всичките глупости, които приказваш.
Не, очаквам да признаеш очевидното, че не си на моето ниво, адмирации, че се опитваш, но си далече от истината, момко.
Просто не си видял и преживял достатъчно, за да ме разбереш. А реално ти дори теоретично не си нещо особено, защото само си разтягаш локуми, да има обем и нищо не казваш, аз твоя позиция не разбрах, освен, че не си съгласен, което е хубаво и че си путка, което не е.
Защо му е на някой да признава, че не е такова ниско ниво? Смисъл колко по-долу може да падне?
Вие сте ебаси яките, we! Как, по дяволите, за ТРИ страници успяхте да разнищите самоубийствата и психологията на самите самоубийци, боя, образователната система, СУ, видни философи, цикъла на една от форонничките, душевното здраве на Фикусчо И женските полови органи?! Заслужавате всички по един тиквен медал! Какви левенти, да избираш има бол и кой от кой по-ентелегенте! Ако вече не бях взела мъж от фороня, отдавна да съм ви взела на камара! Обещавам - никой нема ощетя откъм чукАлка.
Именно затова говоря.
„Това когато съм правил, ти си ходил прав под масата“
Аз на подобно нещо се очаква да отговоря с аргумент, който да възприемеш?
Защо се занимавам и аз не знам.
Докажи ми чрез критично мислене, че си прав.
Питаш ме дали искам да споря, а само коментираш като пълен идиот.
Аве, не пораснахте ли за тийн форум. Тука бехте и по мое време повечето?
Водка и дрожке, омръзна ми от идиоти, курви и се сетих за тия, ама слабо... тука е изциклило на копеле.
Тука е Groundhog day.