.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    кви аргументи, бе, хабиби? веднъж, провокирана от теб, те попитах каква литература четеш, откъде е извора на тази нравоучителна, екзистенциална дрисня, която се опитваш да котираш под формата на тестостеронен вариант на космополитън и кво? защо не ми отговори? много си далеч от самообраза, който си изградил в главичката си. 'мн съм вървежен сред жените, бате, никоя не ми отказва'. от къв *тийт* (тук си представи цинична дума) тогава се оплакваш от тях? ето, виж ъглимен, грозен, посредствен, беден, глупав => никоя не му връзва. чест му прави единствено, че си го признава и донякъде мизогинията му е оправдана. но животът е гаден за всички в различна степен. примиряваш са. а този приап си ляга с всяка и не е доволен? ехехехех, парадоксче (?)
    колкото до аутизма.., виж уикито, барем си се припознал.
    Помолих те като човек да не боравиш с термини, които са отвъд възможностите ти да ги възприемеш точно и напълно Рядко ползвам уикито като не разбирам нещо, защото там може да пише всеки, включително и хора като теб Единствения парадокс, е че смяташ, че щом един мъж има жена до себе си и е сексуално задоволен и желан, би трябвало да не говори така... Принципно ще си права, ако имах ИКЮ под 90, но за жалост това не ми стига, пък и след известно време и секса доскучава... Играта е забавна, когато е трудно... Сега това не ми стига и просто искам да споделя вижданията си за женската природа, тъй като тази тема ми е близка до сърцето Предпочитам да не споделям автори, така всеки ще иска да спори с мен
    Последно редактирано от Maleficus : 10-01-2016 на 17:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си