.
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Threaded View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Къв човек, бе, биполярен аутист такъв? Върни се към първия си тенденцозен пост към мен, прочети си и последния неграмотен шит. Да, аз не ползвам думите категорично, нямам вина, че си шаблон. И как тактично пропусна въпросите ми, ихихихи. Модераторите отдавна трябваше да те баннат за провокацийката (не само спрямо мен, разбира се), но пък ми доставя такова удоволствие да си лафим. Бива те да празнословиш.
    Защото се чувствам застрашен от въпросите ти и перфектния ти български Освен това няма да е интересно ако всеки път те карам да изглеждаш като идиот... Поне за разлика от теб, те виждам като човешко същество и дори да ме псуваш, пак не бих искал модераторите да те махнат Света ти е изключително ограничен и се ръководи от това кой харесваш и кой не, което те лишава от удоволствието да разбереш повече нови неща, дори от враговете си Освен това винаги е забавно да бъдеш любезен с враг и да му сложиш тройна доза разхлабителни в кафето по време на работа в пиков час, без да те заподозре
    Последно редактирано от Maleficus : 10-01-2016 на 18:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си