Юкоку, лъжепророчество? Идеалите на проповедника? Интересно Отговори ми как стигна до това заключение.
Maleficus (Юкоку също да се чувства поканен/а), от София ли си? Ако да - бих изпил една бира с теб (спокойно, не искам да те бия...знам, че това ще си помислиш ;д)
Имаш акъл, може и да си интересен събеседник, пък и прибързаните заключения (дали погрешни или не) обикновено водят до иронични резултати. Казва ти го човек, който в миналото е съдил на минутата, по интуиция, със самочувствие, че знае и усеща много...и се е случвало да греша в преценката.
Това се отнася и за Юкоку, макар да имам усещането, че ме познава лично, или познава хора, които ме познават...
Темата е на разбираем език за аудиторията, това не са факти, а разсъждения целящи да провокират разсъждения. Не съм имал за цел да получа "евала". Виждам, че умело умееш да избягваш някои отговори, но... голямо его+прибързана преценка+слаби общи армунети+неадекватено изказване= Слабо, а имаш потенциал за повече.
Не съм се засегнал, не ме разбирайте погрешно, както казах по-рано - всеки може да нахрани, или да се изпикае върху някоя мисъл/изказване, но когато отсъстват добри аргументи си е блаблабла. Сподели тази по-висша житейска философия, която проповядваш зад която се криеш. Да има някакъв диалог, аз споделям/ти споделяш, в случая няма пресечна точка.
Относно моите разсъждения за живота, само ще кажа, че си много далече от истината.
Не се заяждам, ако самочувствието ти е подправено с качества, знания и опит, както ти твърдиш...ще помислиш върху това, което ти казвам и би ти било от полза. Към момента думите ти са празни приказки, но вярвам, че можеш да ме убедиш, че не е съвсем така.