.
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Threaded View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    защо, бе, съвременний Приапе, нима ментално олекотените като теб не са човешки същества? разбира се, че те приемам като такова. единственото, което искам е меродавни източници, които твърдиш, че цитираш и които всъщност много ме съмнява да съществуват. а, да и някакви факти. то фактите идват с източниците. може в тях пък да пише нещо, което би се приело за истина. явно перифразата не е твоето нещо.
    светът ми е съвсем обикновен. разбира се, че предпочитам да общувам с хора, които харесвам. НИКОГА обаче не е било задължително да съм съгласна с тях; да си приличаме по някакъв начин. ето, дори с теб общувам. вярно, имам хиперсензитивност и остра непоносимост към неграмотници /дори не използвам думите, които наистина ми се иска да използвам от такт :о/, но все пак комуникирам с теб. пък, ако си мислиш, че си ми враг... спри си белото и излез от филма. а, да, и ако може да си концентрираш мислите в един пост, едитването не е яко. дори няма да ти отговарям на горния бълвоч. разбираш думите ми, както ти отърва, а може би изобщо не ги разбираш.
    *прочети и някоя книжка. дано ти помогне за мургавия ти български.
    Предпочитам да пиша неграмотно, та поне някои барем забележи, че образователната система не струва. Смисъл то си е пълно чудо, че владея български език до такава степен при това качество на преподаватели и тази съвсем ефективна система, дето е остаряла с 40 - 50 години Искаш автори... Еми тъй като не цитирам никои специфично и взимам от всички по малко(Зигмунд Фройд примерно, макар че не съм съгласен с абсолютно взичко казано от него, Чарлз Дарвин, макар и да ти се струва, че няма нищо общо, но си припомни, че и ние сме животни израстнали до това, което сме днес въз основа на същите стимули, които влияят и на нашите по примитивни приятели.. Ерик Ериксон.... и тнннн..) ... Смисъл ако човек е достатъчно креативен след време придобива умението сам да изгражда логични теории въз основата на много влияния от много автори... Относно книгите... Ако ти четеш книги само на български, аз чета на няколко езика и със сигурност съм прочел повече от теб, защото не си хабя времето в гледане на сериалчета и филмчета, както и романтични повърни НА мен ми е ясно, че каквото и да кажа, винаги ще даваш контра, затова не си правя труда да споря с теб... За продуктивен спор се иска да спориш с човек способен да гледа нещата безпристрастно(напълно безпристрастно е невъзможно, но възможно най) или иначе се получава да убеждаваш мечка гризли, да остави рибата и да премине на веган диета основно на краставици.... Не е нужно да си съгласна, но трябва да си способна да погледнеш света през чужди очи, под друг ъгъл и да се опитваш да осмислиш другата гледна точка, а не да я отхвърлиш, защото се отклонява прекалено от вижданията ти, за което се иска особен интелект, лишен от симпатии и антипатии Между другото.. Това е една причина защо има по малко учени жени(особено учени жени постигнали нещо велико)... Повечето сте емоционално нестабилни и ви е трудно да експериментирате извън зоната си на комфорт, както и извън разбиранията ви за правилно и грешно, демек не обичате риска и да се отклонявате от нормата... Марионетки, продукт на текущите обществени виждания и разбирания...
    Последно редактирано от Maleficus : 10-02-2016 на 23:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си