Първоначално написано от
Ivaaaaa
защо, бе, съвременний Приапе, нима ментално олекотените като теб не са човешки същества? разбира се, че те приемам като такова. единственото, което искам е меродавни източници, които твърдиш, че цитираш и които всъщност много ме съмнява да съществуват. а, да и някакви факти. то фактите идват с източниците. може в тях пък да пише нещо, което би се приело за истина. явно перифразата не е твоето нещо.
светът ми е съвсем обикновен. разбира се, че предпочитам да общувам с хора, които харесвам. НИКОГА обаче не е било задължително да съм съгласна с тях; да си приличаме по някакъв начин. ето, дори с теб общувам. вярно, имам хиперсензитивност и остра непоносимост към неграмотници /дори не използвам думите, които наистина ми се иска да използвам от такт :о/, но все пак комуникирам с теб. пък, ако си мислиш, че си ми враг... спри си белото и излез от филма. а, да, и ако може да си концентрираш мислите в един пост, едитването не е яко. дори няма да ти отговарям на горния бълвоч. разбираш думите ми, както ти отърва, а може би изобщо не ги разбираш.
*прочети и някоя книжка. дано ти помогне за мургавия ти български.