- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не я разбирам
Здравейте приятели! Бях 10 клас когато тя дойде в моето училище. Да, много я харесах, но нищо не направих. Занимавах се с други момичета 2 години, които по някакъв начин са показали, че имат към симпатии към мен и може би са били по-лесни и вързани в кърпа, за разлика от нея. Това беше до лятото. Лятото бачкахме на морето с едни авери и много се променихме, израстнахме и натрупахме доста опит с момичетата. Скъсах с моята приятелка малко след като си дойдохме и просто вярвах и бях решен да тръгна с това красиво и нежно момиче, което си бях харесал още преди 2 години. Писах й една вечер и от там тръгна всичко. В училище си бяхме разменяли някакви реплики миналите години, но нищо особено. В началото чата вървеше супер, разбрахме се да излезем и излязохме (макар и малко трудно, дърпаше се). Вечерта мина супер - разходка, бях и донесъл едно символично за нея подаръче от морето, смяхме се много, а и честно казано не сме говорили на много сериозни теми. Хем имаше доста признаци, че ме харесва, хем усещах постоянно, че е леко дръпната. Но просто реших, че и трябва време да опознае човек и не е толкова отпусната. Следващите 2-3 дни бях много зает и не сме си писали. Вече беше станало време за първия учебен ден и се видяхме на училище, но не си приказвахме много. Аз я прегръщам, дърпам я да си приказваме, а тя все бяга към стаята си и се държи много дръпнато?! Чата също не вървеше добре, отговаряше ми след няколко часа и то едвам, едвам с 5 думи на кръст. Събота я извиках да излезем, но тя ми каза, че не можела и се била разбрала с други. Добре, реших че работата няма да я бъде щом се дърпа няколко дена подред и я оставих на мира. Има и други момичета, не е единствена все пак
. След 2-3 дена тя сама ми писа и то доста, нищо общо с преди. Зарадвах се и си писахме бая, но на другия ден в училище пак беше дръпната. Казах й че е много неуважително от нейна страна да ми се прави на интересна и че нямам време за губене. Днес сутринта мина и я поздравих, а тя само се усмихна и вече си казах на ум, че и бия шута тотал. След 2 часа пак ми писа и от тогава нищо не съм и писал.
Сега се чудя въобще да се занимавам ли с нея или да си карам живота и да си гледам матурите и хобито? и да си барам.. тетрадките
Някакви мнения по въпроса? Като цяло не ми се пишеше, но реших да видя и други мнения и гледни точки по въпроса...
Благодаря на всеки отделил време и приятна вечер![]()
Я да видим дали правилно разбрах. Казал си и, че се прави на интересна, защото не е могла да излезе, когато на теб ти е удобно и ти е отговораля бавно в чата?
Не, в училище и казах, подари това, че постоянно се дърпа и не иска да седи при мен, а същевременно продължава да ми пише сама.
Не се занимавай, явно и тя все още не знае какво иска, по-добре сигледай животеца и момичето което ти трябва ще го забележиш.
Smrazqvashta не знам какво те кара да си мислиш, че се държа като обезумял. Намирам за нормално след като сме излизали и сме си писали доста време, да си говорим в училище, а не да се крием по стаите и да си пишем само по фейса? Не сме първи клас, все пак. Но ти благодаря за мнението <3
Fanton1 явно си прав приятелю... благодаря ти и на теб
Никъде не видях да си упоменал, че се крие по стаите от теб. Вземи я питай тогава директно и да си знаеш. Ама не с неща от сорта на "нямам време, не се прави на интересна, спри да се криеш". Ами директно и кажи, че намеренията ти към нея са сериозни и има ли тя желание да отвърне.
Излез от филма брат!
Зарежи я! Не се занимавай повече с нея - само си губиш времето. Защо тя не иска да сте заедно и да правите разни неща, може да се дължи на много причини, но това няма значение. Не си губи времето, "трупай опит"с други жени, които са по-лесни и знаят какво искат, животът си тече! Успех брат
!
Тия неща няма смисъл да се казват или да се питат - те се усещат. Ако ти не ги усещаш, значи си като описаната от автора.
Жените и кучетата имат едно общо, че и двете бягат, когато ги гониш(особено ако имат кокал), но когато спреш да им обръщаш внимание си мислят, че имаш повече от тях и сами идватНе не се шегувам... От училище този принцип действа за мен поне ... Там пък имахме 3 красиви момичета в коч партито и всичките мен гонеха, защото само аз ги отрязвах
Както и да е, вниманието е нещо, което жената трябва да спечели и не трябва да се дава така бързо, тя и без това получава достатъчно внимание от другите нещастници... Не бъди като тях.. Като се дърпа остави...
Както няма нищо общо това да определяш аз каква съм и темата, при условие че никога няма да ме познаваш. Приеми, че всеки човек има различно мнение по дадена тема. Нямам желание повече да си дърпам косите с теб.
BTW, бях ти отговорила по различен начин, но пък реших, че не си заслужаваш усилията. Нито вниманието ми.
лай си на воля
Последно редактирано от Smrazqvashta : 09-30-2016 на 06:44