Здравейте! По принцип не съм нова във форума, но реших да пиша от тук заради анонимността !

С приятеля ми сме заедно от 1 година и половина.Аз съм на 16, той на 17...Проблемът ми е следния. Той скоро (скоро, скоро -преди месеци) ми каза, че ми няма никакво доверие и никога не ми е имал, при което аз останах ей така :O ....Питах го защо, поговорихме... Работата е там, че нещата, които ми каза - аз всъщност не съм направила нито 1 от тях и не съм си заслужила неговото недоверие.... Всичко си е в неговата глава и като се опитам да му кажа, че никога не съм му изневерявала, никога не съм поглеждала друг и прочие - не приема ... А мен вече страшно ме задушава като се опитам да му споделя нещо интересно, което съм видяла и той почва - "Къде го видя, с кой беше?" ... Заедно сме от сутрин рано до вечер късно, при което той ми заявява "Аз откъде да знам ти какво и с кой правиш преди и след като сме били заедно" (демек в 7 сутринта и в 12 през нощта нали :Д ). Каквото и да му кажа неговият отговор е "Да бе" ...Така е всеки божи ден..В началото му казвах "Да, добре" - от едното ухо влиза, от другото излиза, защото знаех , че почна ли да обръщам внимание, ще ми дойде до гуша...Но вече не издържам и не само защото всеки път ми се късат нервите, ами и защото имам прекалено чиста съвест и не мога да търпя да ме обвиняват всеки ден в нещо, което не съм направила и аналогично да научавам неща за себе си, които не знам :X.... Та преди месеци си поставих за цел да си спечеля доверието му и вече му звъня по често, за да знае какво правя, казвам му че го обичам , грижа се за него , той ми казва че е истински щастлив с мен и прочие, но стигне ли се до някакъв момент свързан с доверие, той твърди , че съм к*рва, кифла, овца и др., и сега последно каза, че някаква си негова приятелка ходела с 3-4 момчета и на всеки 1 повтаряла че е само с него...Стигнах до там, че това натякване до толкова ме изнервя, че пред него почвам да се дера с нокти буквално. Това са си месеци тормозене..Говорим постоянно за това,но никакъв резултат .... Та имате ли някаква идея как се печели доверие ??