- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да се харесаме на момче
Искам да ви помоля за съвет.Ами харесвам едно момче, но не знам какво да правя. Погледите често ни се засичат и се гледаме продължително време. Страх ме е да направя първата крачка, защото не съм сигурна как ще го приеме и дали ме харесва.
Не мисля, че това е най-правилното
Ами да може би това ще направя, благодаря ви
Така им е най-удобно - някой като направи първата крачка и не го харесват, да могат да го отрежат и подиграят по-лесно!
Това колко мъже са отрязали, качва самочувствието на жените като нищо друго, а най-много ги дразни и се разстройват когато те биват отрязвани и пренебрегвани!
Така е, защото повечето са некви путьовци и сами се предават и отиват да се свалят на мацките, вместо да почакат момичето да предприеме нещо, освен това в световната статистика мъжете са повече от жените като %, за това е логично, че ще има и повече мъже, които ще са сами!![]()
Момичетата, чакат момчето да направи първата крачка, защото така са научени, я никой да не им обръща внимание, да не ги сваля, да не ги заговаря, е колкото и добре да изглеждат, както и да се контят накрая няма да издържат и те ще идат да заговорят някое момче, искат неискат!![]()
Е били са, ама сега не са факт! И кои са били повече, може би тези от третата възраст, при младите едва ли са били повече!
Защо това, което казвам да е невъзможно, всичко е възможно стига да има желание, но тук явно такова липсва и, тези които са много напористи, нахални и активни, прецакват тези като нас, които много не ни бива в първата крачка, свалките и т.н. момичето тръгва не с момче, което тя си е избрала, а което е избрало нея и после се оплаква, ама те всички момчета били еднакви, ама били еди какви си, ама като не дава шанс на свестните нека реве после проблема си е нейн хич не ми пука, нито пък ще ѝ съчувствам! След като харесвт гаднярите, ще се науча и аз как да бъда такъв, пък дано се получи нещо!![]()
Да, вероятно са били тези от третата възраст, но е факт, че жените са били повече.
Невъзможно е, защото не можеш да накараш половината население на земята (мъжете) да се правят на недостъпни, за да може жените да са с по-ниско самочувствие. Най-добре си е било в каменната ера. Удряш жената по главата и влачиш вкъщи.![]()
Е пък тогава да не ми се представят за силния пол, защото хич не са силни след като не могат да издържат, явно на психика хич ги няма, ние с Грозния издържаме и с Дейтъна, явно имаме по-желязна психика! След като жените могат да издържат повече без секс и без те да правят първата стъпка, значи дефакто те излиза, че са силния пол в този случай и освен това, когато предлагат секс, при тях никога не е само секс, винаги го използват за да получат и нещо друго, докато при мъжете може да е само секс без да искат нищо друго! Колкото до методите с удара по-главата в днешно време има много по-безболезнени методи, макар и да не са законни!![]()
Именно и чак ми става мъчно с какви неща sladura89 се опитва да се (само)утешава.
Нали се сещаш, че винаги ще се намери някой, който да ги заговаря и да им обръща внимание? Ако има повечко пари и изглежда по-добре и ще прави секс с тях, докато ти седиш отстрани, правиш се на недостъпен и чакаш някоя да те "оцени" и да те огрее!
Пичове, съотношението мъже/жени зависи много от възрастовата група. Мъжете са повече във младата възраст, а жените в старата. Това не е в наша полза.
Ето че почваш да загряваш!
Това помага, но трябва да имаш и кинти, иначе не става!
Липсата на избор отгога е "издържане"?!
Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали! Аз гледам да не им вдигам много самочувствието на момичетата, обикновено чакам те да правят първата стъпка, а и когато се случи аз да я правя най-често ме режат, казват ми, че не съм бил интересен, бил съм задръстен и т.н. или хич не ми отговарят! Другия вариант е да ме възприемат само като приятел и нищо повече, но все пак и това е някакъв напредък!![]()