.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Да, вероятно са били тези от третата възраст, но е факт, че жените са били повече.

Невъзможно е, защото не можеш да накараш половината население на земята (мъжете) да се правят на недостъпни, за да може жените да са с по-ниско самочувствие. Най-добре си е било в каменната ера. Удряш жената по главата и влачиш вкъщи.
    Е пък тогава да не ми се представят за силния пол, защото хич не са силни след като не могат да издържат, явно на психика хич ги няма, ние с Грозния издържаме и с Дейтъна, явно имаме по-желязна психика! След като жените могат да издържат повече без секс и без те да правят първата стъпка, значи дефакто те излиза, че са силния пол в този случай и освен това, когато предлагат секс, при тях никога не е само секс, винаги го използват за да получат и нещо друго, докато при мъжете може да е само секс без да искат нищо друго! Колкото до методите с удара по-главата в днешно време има много по-безболезнени методи, макар и да не са законни!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    И все пак 50 годишните мъже, които са сами са повече, отколкото 50 годишните жени.
    Именно и чак ми става мъчно с какви неща sladura89 се опитва да се (само)утешава .
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    я никой да не им обръща внимание, да не ги сваля, да не ги заговаря, е колкото и добре да изглеждат, както и да се контят накрая няма да издържат и те ще идат да заговорят някое момче
    Нали се сещаш, че винаги ще се намери някой, който да ги заговаря и да им обръща внимание? Ако има повечко пари и изглежда по-добре и ще прави секс с тях, докато ти седиш отстрани, правиш се на недостъпен и чакаш някоя да те "оцени" и да те огрее !
    в световната статистика мъжете са повече от жените като %
    ...преди около десетина години жените са били повече от мъжете?
    Пичове, съотношението мъже/жени зависи много от възрастовата група. Мъжете са повече във младата възраст, а жените в старата. Това не е в наша полза.
    И кои са били повече, може би тези от третата възраст, при младите едва ли са били повече!
    Ето че почваш да загряваш !
    След като харесвт гаднярите, ще се науча и аз как да бъда такъв, пък дано се получи нещо!
    Това помага, но трябва да имаш и кинти, иначе не става!
    Е пък тогава да не ми се представят за силния пол, защото хич не са силни след като не могат да издържат, явно на психика хич ги няма, ние с Грозния издържаме и с Дейтъна, явно имаме по-желязна психика!
    Липсата на избор отгога е "издържане" ?!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Липсата на избор отгога е "издържане" ?!
    Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали! Аз гледам да не им вдигам много самочувствието на момичетата, обикновено чакам те да правят първата стъпка, а и когато се случи аз да я правя най-често ме режат, казват ми, че не съм бил интересен, бил съм задръстен и т.н. или хич не ми отговарят! Другия вариант е да ме възприемат само като приятел и нищо повече, но все пак и това е някакъв напредък!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали!
    Ако теб това те утешава - добре! Мен обаче това не ми помага по никакъв начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си