.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Липсата на избор отгога е "издържане" ?!
    Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали! Аз гледам да не им вдигам много самочувствието на момичетата, обикновено чакам те да правят първата стъпка, а и когато се случи аз да я правя най-често ме режат, казват ми, че не съм бил интересен, бил съм задръстен и т.н. или хич не ми отговарят! Другия вариант е да ме възприемат само като приятел и нищо повече, но все пак и това е някакъв напредък!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали!
    Ако теб това те утешава - добре! Мен обаче това не ми помага по никакъв начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си