Да, правил/а съм фейк профил/и.
Не, никога не сам имал/а фейк профил.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама нямаш доказателства... Снимков материал не се признава! Имам имам,ама ги пазя за черни дни Първоначално написано от Indistinct Не знаех, че форумното тяло е предприело проверка. Аз ти го знам фб,ти ко знаеш. п.с.Никой не ми го е казва.Za 10tina мин го намерих хах
Първоначално написано от deitona22 Имам имам,ама ги пазя за черни дни Аз ти го знам фб,ти ко знаеш. п.с.Никой не ми го е казва.Za 10tina мин го намерих хах Затова искаше да ти пращам мои снимки, нали?
Първоначално написано от Indistinct Затова искаше да ти пращам мои снимки, нали? Е как иначе да го намеря? п.с.Вярваш ли че вярно съм го търсил?
Първоначално написано от deitona22 Е как иначе да го намеря? п.с.Вярваш ли че вярно съм го търсил? То да беше трудно.. Да.
Първоначално написано от Indistinct То да беше трудно.. Да. Сега е видях тавтологията Не,ама грам не съм го търсил.Нямам и намерения да го правя. Дишай спокойно. Бтв,дай жега за подписите. Първоначално написано от YoungBloodZ вЕрно? Я ми го дай, че тя нещо не иска. Костенурка Костенуркова-Да търтъл
Последно редактирано от deitona22 : 10-03-2016 на 17:41
Първоначално написано от deitona22 Бтв,дай жега за подписите. Тя е безсилна. Аз казвам кога да се сложат!
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя е безсилна. Аз казвам кога да се сложат! Хехехех ,малко й трябва и веднага всички ще получим подписи,даже сам ще искаш да си ги сменяме всеки ден Първоначално написано от Indistinct Симона няма да е доволна за използването на името й. Като се замисля, някой скоро да я е виждал? Герганчие,с някой нейде прелюбодейства.
Първоначално написано от deitona22 Имам имам,ама ги пазя за черни дни . Така ще кажеш. Първоначално написано от deitona22 Аз ти го знам фб,ти ко знаеш. вЕрно? Я ми го дай, че тя нещо не иска.
Виж "облака" с етикети
Правила