Да, правил/а съм фейк профил/и.
Не, никога не сам имал/а фейк профил.
Защо заключихте темата на solo_ за фейк профилите?
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Защо заключихте темата на solo_ за фейк профилите? Ти сляп ли си?
Сигурно защото е досадно като всяка една твоя тема която пуснеш. Първоначално написано от YoungBloodZ Ти сляп ли си? И грозен.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Грозния, от доста време не си пускал анкети. Мисля, че е време това да се промени.
Първоначално написано от Грозния Защо заключихте темата на solo_ за фейк профилите? помолих Indistinct да я заключи защото да не се трупат излишни мнения темата не съм я направил с такава цел ако Гей направи нещо, ще му я покажа иначе да - предпочитам да е заключена не е нужно да се трупат мнения важното е да се вижда Аз какво сме написали
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Първоначално написано от Грозния Защо заключихте темата на solo_ за фейк профилите? ама аз така или иначе скоро ще пускам нова тема, която ще убие един човек тогава още ще я пусна и веднага ще кажа на Indi да я заключи
Първоначално написано от YoungBloodZ Грозния, от доста време не си пускал анкети. Мисля, че е време това да се промени. Не ,не и пак не. Чуда се как не пита още за оня гиф.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ти сляп ли си? Индистинкт е писала след като я е заключила и когато погледнах последно, постът ѝ още го нямаше.
Първоначално написано от Грозния Индистинкт е писала след като я е заключила и когато погледнах последно, постът ѝ още го нямаше. не е нужно да се палиш, Робин
Първоначално написано от solo_ ама аз така или иначе скоро ще пускам нова тема, която ще убие един човек тогава още ще я пусна и веднага ще кажа на Indi да я заключи Аз пък ще я отключа. Това не ти е концерт по желание.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз пък ще я отключа. Това не ти е концерт по желание. и защо ще я отключваш? аз не правя темата за да се трупат мнения а за де се прочете и затвори
Първоначално написано от solo_ и защо ще я отключваш? аз не правя темата за да се трупат мнения а за де се прочете и затвори Слабо ме интересува какво правиш. Правиш тема ==> пише се в нея. Ако не искаш да се пише, не правиш тема.
Първоначално написано от Грозния Защо заключихте темата на solo_ за фейк профилите? Отговорът на въпроса ти на лично съобщение не беше ли достатъчен?
Първоначално написано от Indistinct Отговорът на въпроса ти на лично съобщение не беше ли достатъчен? Да, но аз писах преди да прочета съобщението и да видя поста ти в темата.
Виж "облака" с етикети
Правила