- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно първият път
Аз съм на 17 години. Колебая се какво да направя има едно момче с което се познаваме от година не сме ходили,но няколко пъти сме имали нещо като връзка без обвързване карали сме се и пак сме се сдобрявали. Правили сме много неща но до това да правим секс не сме стигали. Но момчето е на 18 години вече и иска да опитаме да го направим,но аз съм адски раздвоена защото до някъде го искам но и от друга страна незнам какво да правя. От една страна ми е некомфортно защото ние не сме гаджета също така ще ми е за първи път и ме е страх малко да опитам. Той каза че ако правя секс с него така ще докажа че найстина го обичам и ще можем да имаме нормална връзка,но това на мен не ми е гаранция че той няма да ме зареже въпреки че казва че няма да постъпи така. Найстина съм много раздвоена и притеснена какво да правя и дали да не опитам да го направя с него или не. Моля ви дайте ми някакъв съвет
Ако те е засърбяло толкова много - ти си човека значи! Ако пък не те сърби чак толкова - по-добре недей, с тоя лиглъо не си заслужава !
И да те зареже поне вече ще си отворена. Давай!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
ми направи го кво толкоз.Ако не искаш секс прави му свирки
Това дето ти го е казал, че така ще му се докажеш, са пълни глупости и манипулация. Обаче ако ти се прави секс, прави, поне да ти свърши работата да те отвори. :д Освен ако не вярваш на историята за принц прекрасен, по-подходящ от този не мисля, че ще намериш за тази дейност.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Това за доказването че го обичаш е супер смешно направо.
Иначе ако се колебаеш дали да правиш секс, значи за тебе секса все още е онова голямо и важно събитие, което предстои да се случи в живота ти. Лично за мен тва не е хубава нагласа, щото предразполага към разочарования.
Ам секса е за кеф. За да се чувстваш добре. Та не го земай толко навътре![]()
Прави си кефа.
Та вие дори не сте гаджета просто те иска само за секс недей да си толкова лесна първо поговорете какви сте