- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете си банята
po analogia na temata "opishete si staqta" i poradi golemnia interes kum neia predlagam tazi tema
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
emi bania,kato bania,zeleno i bialo s toaletna 4inia,mivka,du6si4ko neobhodimo,samo deto si niamam vana
![]()
![]()
Eli
banqta mi e sinq...m nqkwo mn gotinko takoa kato morski wylni4ki emitira...imame miwkaittam nad neq ogledalce s 6kaf4e za kozmetikata na maika mi i 4etke za zibi...imame du6 i wana toaletnata ni e otdelno
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ni6to osobenno, mivka , vana, etajerka sus 6ampoani i balsami, 6kaf4e kudeto imam kvi li ne mazila, krem4eta i boklu4eta, mi tva e sini4ko na malki nejni cvetenca![]()
ами банята е синьо-зелена.има душ,мивка,2 етажерки за сапуни,балсами,шампоани,и т.н..... има огледало,поставка за четките за зъби ,има и малко прозарче..
emi ne e koi znae kakvo-v bqlo i svetlo zeleno e,ima golqma vana ,mivka i t.n.,vsi4ko vinagi blesti ot 4istota(mama si ima tazi maniq) i e bukano s kozmetika-pulen fra6!moje6 da se zarine6 v du6-gelove,piqni za vana s kakvi li ne aromati,kremove i losioni za tqlo,maski za litze,toaletni meka i kakvo li o6te ne!![]()
Kabinka s du6, golqm kvadraten vurtq6t se 6kaf kudeto sa 'skladirani' -havliite..epilatori...maski..krem4eta...grimove..6 apki za banq..i.t.n.,golqma mivka,golqmo ogledalo..s malki lampi4ki otgore,Izkustveni cvetq-za razko6..lira(pe4ka)...
Nai-hubavoto na banqta mi e akustikata..moga da si peq na volq!
![]()
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
Малка и гадна. Това май е достатъчно!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
banqta ima bejuvi plo4ki.. mivka i du6.. toaletnata e otdelno..
malka e.. nqmame vana,no puk si e gotinka banqta de
![]()
a nqma li da ima tema "opi6ete toaletnata si"?![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
мойта баня е в розово имам си душ кабина и мивка и мн яки килимчета също в розово,мн яко![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Мога да започна от тва че е цялата в синьо.Имаме си мивка,шкафце с огледало.Няма да описвам какво има в шкафчето,защото няма да ми стигне 1 ден.Има още и вана,и душ.Тоалетната е отделно от банята.Има закачалки за гъбката ми и хавлийката.Ми тва е общо взето![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Мойта е с черни и бели плочки, шахматно подредени. :P Тоалетната чиния е в дясно, до нея мивката. От горе над нея едно голямо огледало с две лампички отстрани (мн. сладко) и нещо като етажерка, там има разни кремове, почистващи лосиони за лице, пяни за бърснене, паста за зъби, четки и такива работи. И след това, в края, е ваната и душа. И острани на ваната наредени разни шампоани, балсами, пяна за вана и такива работи. Ааааа, има и завеса над ваната. В смисъл не над ваната ми там острани, нали като влезнеш в нея и си дърпаш завесата и така...абе, сещате се. :P
Пропуснах да кажа, че е мн. голяма и мн. си я обичкам.![]()
Ами... В нашата баня е поставен акцент върху розовото. Плочките са нещо като замазано розово и сиво. Има голяма мивка с едно доста големичко огледало с вградени лампички, плътно до него има един шкаф, а под мивката всъщност има едно огромно чекмедже, в което държим всякакви неща: препарати, сешоари, маши и т.н. Тоалетната чиния, бидето и ваната са успоредно разположени.
Бе мен си ме кефи, ама баня като баня... Има ли значение каква е?![]()
"Hominem te esse memento"
mi mani4ka,sini4kaawe sled remonta e mn qka
![]()
![]()
![]()
Абе чак сега като се замисля усещам колко зле пък е мойта баня... Пълна е с всякакъв вид простотии - кофи разни, легени, отвреме навреме и пране се намира, котката сере там, няма да се изненадам ако утре и някой наркоман се друса вътре...Образцово помещение откъдето и да го погледнеш
![]()
42
Аз имам отделна баня от нашите затова нея ще ви опиша.Значи цялата е в бяло и розово,по плочките има сърчица.Има тоалетна,вана и малка душ кабина.Има тоалетка с голямо огледало с розови лампички,1 мивка и три шкафчета с балсами,шампоани и маски за коса.Има кошче за боклук.А има и едно розово килимче на пода,във формата на сърчице.
Fuck me,i am famous!
Moqta banq e v beli plo4ki s svetlosini 6arki po tqh.Za sujelenie nqma vana.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Моята баня е в небесно синьо цялата.Имам си вана,душ и две шкафчета с шампоани,балсами и други глупости.Имам голямо огледало мивка и поставка за четките за зъбки.Поне тоалетната е отделно.![]()
Много се радвам на темата, защото отскоро живея в нов апартамент и любимата ми стая е точно банята!!!
Има бял окачен таван със 7 лампички и две лампички на шкафа.Шкафа е раздвижен и немного голям.Стои точно до ваната, тя не е голяма, но гордостта ми са 6-те джета за джакузи.Нямаше място за душ-кабина, затова има душ със завеска с делфинчета.Едната стена е огледало, а вратата се плъзга.Плочките са светло и тъмно синьо, на някои има делфини(а аз залепих на някои акули с кървави зъби-мама много ги мрази)
emi nie imame dve bani,kato ednata e na dvete sus sestra mi,na4i tq e sus julti i sini plo4ki,mn me kefi 6kafa-golqm,s ogledalo,otgore ima lampi4ki,vutre e pulen s kvi li ne djundjorii,zaka4alki,kenef,ko64e za bokluk,du6,emi tva e......![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
ami banqta i toaletnata pri nas ne sa ob6ti taka 4e v banqta ima samo vana du6 i mivka i e izcqlo bqla!
mi nashta banq e ot dve pomeshteniq na poda e kato shahmat i edni takia neshto m/y jylto i kafqvq plochki ima dush,mivka,toaletna chiniq i ogledalo![]()
Ми баня като баня в сино и жълто има вана,дущ,мивка с шкафче с огледалце и тва еА тоалетната е отделно
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари