Здравейте! Момиче на 16 години съм. Сега съм в 10 клас и от края на миналата година т.е. края на 9 клас си харесвам един съученик. В началото мислех, че тези чувства ще отминат, но не стана така, а дори станаха още по-силни. Проблема че, че точно с този съученик не общувам може да се каже, че с него най-малко разговарям от целия клас.Доста често погледите ни се срещат, всъщност винаги, когато се обърна назад и погледна към него се случва това. Понякога си мисля, че и той ме гледа, но не съм сигурна може просто да гледа госпожата.... Аз съм доста срамежлива и ми е доста неудобно покрай него не знам защо. Иска ми се да му пиша, но много ме е срам. А и също така и той не е много разговорчив. Моля ви, кажете ми какво да правя!? Искам по някакъв начин да го впечатля и да ми обърне внимание.. Не знам защо ми е толкова неудобно аз да го заговарям и да му пиша, и затова и не се и опитвам, а и си викам ако започна много да му пиша и той ще се досети, а след това не знам как ще се държи ако няма чувства към мен, а знае, че аз си го харесвам.