.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Exclamation Бременна ли съм или просто филми?!

Нормално ли е да ми закъснява цикъла?
    Имам си приятел и той ми беше първи.Родителите ми още не знаят за това.И след като го направихме за първи път.. преди 2 седмици от тогава през 1-2 дена правихме любов тоест общо 4 пъти!! и то винаги без презерватив(последно се случи на 1 октомври тази година) и никога не свършваше в мен. Като усештах както и той ,че му идва да свърши,вадеше половия си орган от мен и се изпразваше настрани (или между гърдите или на гърба-тази част над задника). Та преди 2 дена трябваше да ми дойде цикъла(4 окт) Имам проблеми с щитовидната жлеза там хормоните и принципно ми закъснява но пия лекарства от дълго време за да се стабилизира напълно,но последните 2 месеца си дойде навреме.Въпроса ми е възможно ли е да съм бременна след като не е свършвал в мен или по мен или просто ми закъснява, защото вече съм сексуално активна и това е предизвикано от промяната в организма и (разкъсването на ципата) това нормално ли е? Приятелки ми разказаха ,, че след първия път на едната и се е променил цикъла(кога идва) а на другата е пропуснал един месец.. Споделете имали ли сте такъв случай? И наистина нормално ли е да ми закъснява заради промяната?Моля ви,филмирам се и ме е страх
    Последно редактирано от dragimismehyrko_69 : 10-05-2016 на 14:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си