.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Unhappy Защо ме тормозят? :(

Снощи( 04.10.16), отидохме с приятели, да се видят, с някакви момичета( Те са циганки и не знам защо се занимават с тях) , та отидох аз с тях, и след около 10-тина минути, няква се хвърли да ме прегръща, искала да "ходи" с мен, аз се дръпнах и и казах, да ме остави намира, че не искам да се занимавам с нея, но тя не се спря, даже стана още една и явно се опитваха да ме целунат, тогава ги избутах и им, казах, че си имам гадже и си тръгнах. На следващия ден(Тоест днес) (05.10.16) свърших си часовете, и отидох при мойте приятели, в кафенето до училище, седнах, аз при тях и някой от масата до нас, хвърли запалка върху мен, обърнах се и какво да видя, пак тия мастии. И тая ми вика " Я дай ми запалката", аз станах взех я и я изхвърлих в коша и й казах да си я вземе, тая взе да ме псува и каза, че, ако не и я дам докато си изпуши цигарата щяла да ме бие, аз не и обърнах внимание, обаче тая не се спря и си изтръска цигарата върху мен, откачих от яд, но не направих нищо, защото все пак момиче не трябва да се удря, станах и казах на приятелите си "да се махаме от тук" и си тръгнахме, обаче тия тръгнаха след нас, и тази ме удари с якето си ли, не знам с кво в гръб по-главата и избяга, аз си казах, "само да ми дойде ще я разбия вече", тая пак дойде с неква пръчка щяла да ме бие, тръгнах към нея и и викам "ела тука бе, да видим кой ще биеш" и тя почна да ми вика, че съм бил много грозен, и съм имал много смотана прическа и каза, че щяла да извика батко си да ме бие, аз и казах, че съм такъв и да не се занимава с мен, да ме остави намира. Отидохме на площадката с мойте приятели, поритахме 20 мин. и тръгвахме към центъра, минахме пак покрай кафенето, а тая от къде мина зад мен и се изплю върху главата ми и изтича в кафенето, побеснях от яд и си казах "Ебал съм му майката на всичко, тая ще я разбия" отидоха вътре а тая беше се скрила в кенефа, започнах да блъскам по вратата и крещя "излез боклук скапан", всички в заведението ме гледаха бях побеснял, две не виждах, само исках да смачкам тая пикла. Тогава собственичката на заведението дойде при мен, и ме попита какво става и аз и обясних, че тая не спира да ме тормози, и, че искам да ме остави намира, че не искам да имам нищо общо с нея, че дори не я познавам и не искам. После тя(собственичката) каза на пиклата да ми се извини, а аз и казах, че не искам извинения, а просто да ме остави намира, а оная гледаше кат пребита мастия.
    Не знам какво да правя, тая, ако пак се занимава с мен, бих я набил, тя прекали, какво като е момиче, но не ми се занимава с цигани, тя,сигурно ще извика брат си и цялата си рода....

Не съм расист, но заради такива изчадия, ми иде да стана Хитлер.
    Последно редактирано от me_&_my_broken_heart : 10-05-2016 на 13:57

Супер фен Аватара на tochko
    Вие сте си вкарали главата в торбата като сте отишли при циганките, но все пак не си знаел че ще стане така. Това с е нагло племе циганското. Станалото станало, пази се за напред.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Нищо неочаквано не е станало. Изчакай да видиш може и да затихнат нещата.

Абе кво ти пука че ше ти викне родата нали си имаш приятели, ше се съберете и ше се пазите. В моя квартал не смеят да се закачат щото знаят, че ще се съберем целия квартал и ше им изнесеме колибките ако стане нещо хахаха

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Абе кво ти пука че ше ти викне родата нали си имаш приятели, ше се съберете и ше се пазите. В моя квартал не смеят да се закачат щото знаят, че ще се съберем целия квартал и ше им изнесеме колибките ако стане нещо хахаха
    Най-много да вкарат в беля човек. Не смятам, че си заслужават вниманието и усилията.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Най-много да вкарат в беля човек. Не смятам, че си заслужават вниманието и усилията.
    Според мен си трябва, да се знае, че те са гостите в България, а не ние, да имат малко респект и да не се мислят за толкова велики.

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Според мен си трябва, да се знае, че те са гостите в България, а не ние, да имат малко респект и да не се мислят за толкова велики.
    Те нямат респект от нищо, толкова са нагли и безочливи. Иначе съм напълно съгласна с твоята идея. За жалост не виждам как това ще се случи с подобни инициативи, трябват си по сериозни мерки по този въпрос. Не от двама, трима, 1 квартал, а от една държава.

Така е за жалост, няма единна България, всеки или го е страх или не му се занимава, така ще си останем.

Много бързо порасна тая тема, само това мога да кажа. Това че има само 1-2 случаи не означава че всички роми и мюсюлмани сме такива.

Абе я се стегай малко бе, тва че ти знаеш само за 1-2 не означава, че са толкова. Многократни побоища над българи и смъртни случаи има, като незнаеш не говори по-добре

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Като ходиш по курви така ще става.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Като ходиш по курви така ще става.
    Аз не ходя по курви. Приятелите ми ходят, а аз просто отидох с тях за да не ги зарязвам, макар, че те продължават да ходят, но аз не!

Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Много бързо порасна тая тема, само това мога да кажа. Това че има само 1-2 случаи не означава че всички роми и мюсюлмани сме такива.
    Уж и аз съм на твоето мнение, но след като се случи това с мен все повече започвам да не ги понасям, а това не ми е първия случай. Миналата година някаква група от 10-тина циганчета искаше да ме бие в даскало. Като ги попитах "Що бе пичове, кво съм ви направил?" , те ми отговриха "За кеф". Все пак навсякъде си има изключения, но точно при циганите не са много. С турци проблеми не съм имал, даже имам познати и приятели турци, няма база за сравнение с циганите. Говроя за истински турци, а не за цигани дето се мислят за такива.

Само 2 думи има този случай: Against Tolerance !

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от me_&_my_broken_heart Виж мнението
    Снощи( 04.10.16), отидохме с приятели, да се видят, с някакви момичета( Те са циганки и не знам защо се занимават с тях) , та отидох аз с тях, и след около 10-тина минути, няква се хвърли да ме прегръща, искала да "ходи" с мен, аз се дръпнах и и казах, да ме остави намира, че не искам да се занимавам с нея, но тя не се спря, даже стана още една и явно се опитваха да ме целунат, тогава ги избутах и им, казах, че си имам гадже и си тръгнах. На следващия ден(Тоест днес) (05.10.16) свърших си часовете, и отидох при мойте приятели, в кафенето до училище, седнах, аз при тях и някой от масата до нас, хвърли запалка върху мен, обърнах се и какво да видя, пак тия мастии. И тая ми вика " Я дай ми запалката", аз станах взех я и я изхвърлих в коша и й казах да си я вземе, тая взе да ме псува и каза, че, ако не и я дам докато си изпуши цигарата щяла да ме бие, аз не и обърнах внимание, обаче тая не се спря и си изтръска цигарата върху мен, откачих от яд, но не направих нищо, защото все пак момиче не трябва да се удря, станах и казах на приятелите си "да се махаме от тук" и си тръгнахме, обаче тия тръгнаха след нас, и тази ме удари с якето си ли, не знам с кво в гръб по-главата и избяга, аз си казах, "само да ми дойде ще я разбия вече", тая пак дойде с неква пръчка щяла да ме бие, тръгнах към нея и и викам "ела тука бе, да видим кой ще биеш" и тя почна да ми вика, че съм бил много грозен, и съм имал много смотана прическа и каза, че щяла да извика батко си да ме бие, аз и казах, че съм такъв и да не се занимава с мен, да ме остави намира. Отидохме на площадката с мойте приятели, поритахме 20 мин. и тръгвахме към центъра, минахме пак покрай кафенето, а тая от къде мина зад мен и се изплю върху главата ми и изтича в кафенето, побеснях от яд и си казах "Ебал съм му майката на всичко, тая ще я разбия" отидоха вътре а тая беше се скрила в кенефа, започнах да блъскам по вратата и крещя "излез боклук скапан", всички в заведението ме гледаха бях побеснял, две не виждах, само исках да смачкам тая пикла. Тогава собственичката на заведението дойде при мен, и ме попита какво става и аз и обясних, че тая не спира да ме тормози, и, че искам да ме остави намира, че не искам да имам нищо общо с нея, че дори не я познавам и не искам. После тя(собственичката) каза на пиклата да ми се извини, а аз и казах, че не искам извинения, а просто да ме остави намира, а оная гледаше кат пребита мастия.
    Не знам какво да правя, тая, ако пак се занимава с мен, бих я набил, тя прекали, какво като е момиче, но не ми се занимава с цигани, тя,сигурно ще извика брат си и цялата си рода....

Не съм расист, но заради такива изчадия, ми иде да стана Хитлер.
    Много добре знам какви са циганките,аз имам такива в моят клас и не прорускат възможност да се дразнят с мене ама аз се прая че не ги забелязвам ама накрая като ми изкочат нервите ще стане лошо

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от qkataa_123 Виж мнението
    Много добре знам какви са циганките,аз имам такива в моят клас и не прорускат възможност да се дразнят с мене ама аз се прая че не ги забелязвам ама накрая като ми изкочат нервите ще стане лошо
    Принципно хората като нас, които са по-затворени и по притеснителни, другите не знам защо им завиждат и почват да ги дразнят без значение от какъв етнос са другите и българите не са по-различни, знам го от личен опит и в училище и в университета не беше по-различно!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Хората като всички животни надушват жертвата и я нападат още по-настървено, особено ако жертвата се държи като такава.

Супер фен Аватара на sladura89
    Да ама при животните един вид напада друг или хищници нападат тревопасни например, при хората обаче се унищожаваме взаимно, или избиваме себеподобните си вместо да си помагаме и да сме задружни, което принципно не е нормално и щом се случва значи е, началото на края на нашият вид!

Бате тва ма разби :Д честно казано и аз съм имал проблеми с циганКИ. И на мен ми се искаше да ги разбия,ама тия боклуци скачат заедно..малко по малко се извадих от тия лайна

Едит: макар че някой път направо откачам за малки неща,па тая ако се изплюе върху мен направо ше влеа с вратата връз таа смрад
    Последно редактирано от krazy_8 : 10-29-2016 на 21:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си