Първоначално написано от
me_&_my_broken_heart
Снощи( 04.10.16), отидохме с приятели, да се видят, с някакви момичета( Те са циганки и не знам защо се занимават с тях) , та отидох аз с тях, и след около 10-тина минути, няква се хвърли да ме прегръща, искала да "ходи" с мен, аз се дръпнах и и казах, да ме остави намира, че не искам да се занимавам с нея, но тя не се спря, даже стана още една и явно се опитваха да ме целунат, тогава ги избутах и им, казах, че си имам гадже и си тръгнах. На следващия ден(Тоест днес) (05.10.16) свърших си часовете, и отидох при мойте приятели, в кафенето до училище, седнах, аз при тях и някой от масата до нас, хвърли запалка върху мен, обърнах се и какво да видя, пак тия мастии. И тая ми вика " Я дай ми запалката", аз станах взех я и я изхвърлих в коша и й казах да си я вземе, тая взе да ме псува и каза, че, ако не и я дам докато си изпуши цигарата щяла да ме бие, аз не и обърнах внимание, обаче тая не се спря и си изтръска цигарата върху мен, откачих от яд, но не направих нищо, защото все пак момиче не трябва да се удря, станах и казах на приятелите си "да се махаме от тук" и си тръгнахме, обаче тия тръгнаха след нас, и тази ме удари с якето си ли, не знам с кво в гръб по-главата и избяга, аз си казах, "само да ми дойде ще я разбия вече", тая пак дойде с неква пръчка щяла да ме бие, тръгнах към нея и и викам "ела тука бе, да видим кой ще биеш" и тя почна да ми вика, че съм бил много грозен, и съм имал много смотана прическа и каза, че щяла да извика батко си да ме бие, аз и казах, че съм такъв и да не се занимава с мен, да ме остави намира. Отидохме на площадката с мойте приятели, поритахме 20 мин. и тръгвахме към центъра, минахме пак покрай кафенето, а тая от къде мина зад мен и се изплю върху главата ми и изтича в кафенето, побеснях от яд и си казах "Ебал съм му майката на всичко, тая ще я разбия" отидоха вътре а тая беше се скрила в кенефа, започнах да блъскам по вратата и крещя "излез боклук скапан", всички в заведението ме гледаха бях побеснял, две не виждах, само исках да смачкам тая пикла. Тогава собственичката на заведението дойде при мен, и ме попита какво става и аз и обясних, че тая не спира да ме тормози, и, че искам да ме остави намира, че не искам да имам нищо общо с нея, че дори не я познавам и не искам. После тя(собственичката) каза на пиклата да ми се извини, а аз и казах, че не искам извинения, а просто да ме остави намира, а оная гледаше кат пребита мастия.
Не знам какво да правя, тая, ако пак се занимава с мен, бих я набил, тя прекали, какво като е момиче, но не ми се занимава с цигани, тя,сигурно ще извика брат си и цялата си рода....
Не съм расист, но заради такива изчадия, ми иде да стана Хитлер.