.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Съвет за тренировки и хранителен режим

Здравейте! Искам да помоля за няколко съвета.
    Значи .. просто казано на 17 съм висок съм 1,80 а за тегло не знам не съм се теглил от доста време.. както и да е това са подробности. Може би съм малко по-различен от една част от хората тук в смисъл такъв, че родителите ми от по-малък са ме оставили да се оправям сам и нямам много финансови възможности ще ви помоля да ми дадете съвет какъв хранителен режим да спазвам, който евентуално да излезе по-евтино и някакви упражнения, който мога да правя вкъщи или на лостове защото просто нямам възможност да ходя на фитнес.
    Майка ми си беше купила едни хапчета за изгаряне на мазнини до колкото разбрах но тя е несериозна и не ги пие ще прикача снимка тук да ги видите и да кажете дали могат да ми свършат работа.Само да добавя защото не се уточних, че целта ми е да премахна мазнините по тялото си или с прости думи не не се срамувам да сваля тениската, когато ми е топло.
    Ако ще ви улесня мога да кача и моя снимка за да прецените какви съвети да давате.
    Благодаря предварително!!!

http://prntscr.com/bf1chc
    http://bulvit.com/fat-metaboliser-120-tabletki.html
    Последния линк е на на сайта от който са закупени тези хапчета там има повече инфо.

Мега фен Аватара на Rakshy
    щото разбира се в сайта на някой си чикяр или във видеото на някой пубер няма как да лъже и информацията му е 100% вярна

фани се обеси бе
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

^ По принцип съм съгласен , но познавам Стан и при него всичко е точно.

може, не знам

не хейтя точно този човек, защото не съм запознат с работата му, но като цяло над половината от хората, които правят подобни страници не знаят кво правят :/
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Така като за начало се старай да изразходващ повече калории отколкото приемаш, но не със убийствени диети, яж си нормално, но здравословно. Захвърли пържените, тестените и най-вече солените и сладките храни. И нека режимът ти на хранене да е по едно и също време, а не да ядеш, когато ти прищрака, че си ,,гладен", например, решиш да закусваш между 8:00 - 9:00 (хубаво е да се закусва по-късно, когато тялото е загрято), обядваш между 12:00-13:00, вечеряш между 17:30-18:30 (най-късно, за да може храната да се преработи) И всеки ден да хапваш по същото часово разписание. А за тренировки, най-ефикасно е ходенето пеша, кардиото, скачането на въже (изгаря 900 кал за 60 мин) и въртенето на обръчи, пък отделно вече можеш да се набираш на лостове, да правиш коремни преси и т.н.

^ толкова bro не бях чел скоро

хащаг когато ти трябва загрявка за да ядеш

НЕ МОГАААААААА
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    хащаг когато ти трябва загрявка за да ядеш

НЕ МОГАААААААА
    Това трябва да го знае всеки уважаващ себе си билдър за да предпази носоглътката и хранопровода си от травми. Срамота.

2 серии по 3 дъвки преди хранене, за да загрееш :Д:Д :Д
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си