.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Maximus_88 Виж мнението
    Както казваше един мъдър човек як си носиш на бой .
    Колега, идеята е малко необмислена. Помисли над следните две неща:
    -ако ти си по-здрав и тежък от мен, колко юмрука в ухото/брадичката/слънчевия сплит ще издържиш преди да паднеш при положение, че не знаеш как да държиш гард и да се пазиш, а офанзивата ти е бавна и декординирана?
    -ако ти си по-здрав и тежък от мен, колко хвърляния на земята/ключове/задушавания ще избегнеш преди да свършиш при положение, че нямаш елементарна идея за захват, безопасно падане или работа в партер?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    -ако ти си по-здрав и тежък от мен
    ... ще ти е доста по-трудно да му нанесеш поражения, които да го изкарат от строя, докато теб може да те свали с един премерен (или не толкова) мощен удар!

Виждали/чували ли сте лъв да напада или убива слон?! А ?

Смешници !

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    ... ще ти е доста по-трудно да му нанесеш поражения, които да го изкарат от строя, докато теб може да те свали с един премерен (или не толкова) мощен удар!
    Маса се качва в мускулите, а главата ти си остава същата, независимо дали си 50кг или 100... Това колко и колко силни удара в главата можеш да понесеш си е индивидуално и не е свързано с това колко тежиш. В общия случай, това да удариш пръв в целта ти докарва доста добри шансове, независимо от противника. Вече, ако не падне от първия удар или серия, а е два пъти по-голям от теб, можеш да палиш джапанките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си