.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Pink4534
    Guest

Red face Целувка с език

Здравейте ! Момче на 17 години съм и имам въпрос. Тъй като до сега не съм целувал момиче с език и не знам как стават нещата. Знам че е изписано много по тази тема но моля ви някой да ми обясни как точно стават нещата. Това което знам е че като започна да се целувам с момичето трябва да отварям устата си все повече и повече с всяка целувка и накрая да пъхна езика си в нейната уста. Но до тук.. след като напрявя това какви движения трябва да започна да правя с езика си. Да го въртя наляво или на дясно ? или просто да го вкарам и след това изкарам ? Моля ви някой да ми обясни детайлно какво точно трябва да направя, тъй като ще ми бъде за първи път с език и не искам да се изложа. Моля не ми казвайте че нещата ще се случат от само себе си...

Благодаря ви !

Опитай просто да ви е забавно и да не го мислиш много. Пъхни си езика в нейната уста лекичко само погали устните, после тя ще се усети ще почне и тя да пуска езиче и просто си играйте. Прави го като забавление, а не задължение. Ако имаш връзка, няма от какво да се изложиш, винаги стават грешки, спокойно. Иначе може да си играете с езиците попринцип, това си е знак на обич, няма значение наляво, надясно, прави го както мислиш за правилно, само не и се натрапвай много, щото има и гнусливи момичета и в никакъв случай не си завирай езика до гърлото и. Лекичко, бавничко - ток, ако тя започне да бърза, просто замръзни със затворени устни допиращи се до нейните и започни баааавно, късмет

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Ако имаш връзка, няма от какво да се изложиш, винаги стават грешки, спокойно.
    кви грешки, освен да и пусне език в носа, а не в устата

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    кви грешки, освен да и пусне език в носа, а не в устата
    Представи си да и се оригне докато се целуват а или верно да и оближе носа ахаха.

Мега фен Аватара на baby_baby
    И да ти кажем иска се практика така нищо няма да стане

Супер фен Аватара на Pug_306
    Вкарваш, изкарваш, въртиш наляво, вкарваш, изкарваш, въртиш дясно... Ти си

Не си вкарвай езика много навътре, защото е гнусно и гледай да не й пускаш лиги , по същата причина :3 И не почвай директно с език, прави го лекичко и нежно, докато поне не видиш реакцията на момичето..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си