- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм или просто филми?!
Нормално ли е да ми закъснява цикъла?
Имам си приятел и той ми беше първи.Родителите ми още не знаят за това.И след като го направихме за първи път.. преди 2 седмици от тогава през 1-2 дена правихме любов тоест общо 4 пъти!! и то винаги без презерватив(последно се случи на 1 октомври тази година) и никога не свършваше в мен. Като усештах както и той ,че му идва да свърши,вадеше половия си орган от мен и се изпразваше настрани (или между гърдите или на гърба-тази част над задника). Та преди 2 дена трябваше да ми дойде цикъла(4 окт) Имам проблеми с щитовидната жлеза там хормоните и принципно ми закъснява но пия лекарства от дълго време за да се стабилизира напълно,но последните 2 месеца си дойде навреме.Въпроса ми е възможно ли е да съм бременна след като не е свършвал в мен или по мен или просто ми закъснява, защото вече съм сексуално активна и това е предизвикано от промяната в организма и (разкъсването на ципата) това нормално ли е? Приятелки ми разказаха ,, че след първия път на едната и се е променил цикъла(кога идва) а на другата е пропуснал един месец.. Споделете имали ли сте такъв случай? И наистина нормално ли е да ми закъснява заради промяната?Моля ви,филмирам се и ме е страх
Последно редактирано от dragimismehyrko_69 : 10-05-2016 на 14:14
Първо, ако не искаш да ставаш млада майка, използвайте презервативи. Ако усещането ви е фактор може да изпробвате от тия по тънките. Второ ако закъснява с няколко дена, не се притеснявай организма ти може да е още в стрес, ако закъснее седмица обаче върви на гинеколог. Възможността да си бременна е 1 на 1000, ако не е свършвал в теб със сигурност, тук става дума за предеякулационна течност. Вече е време да започнеш да си следиш овулацията и да посещаваш гинеколог.
Добре значи да не се притеснявам,че съм бременнаЗащото се филмирам супер много и ми закъснява с 1 ден , но аз и приятелки питах и казаха че е нормално да ми се размести. И друго и 4те пъти нито един път не е свършвал в мен винаги настрани , по корема,по гърдите или гърба и винаги след това си взимахме душ и прочие.Просто съм притеснена до момента , в който ми дойде
![]()
За предеякулационна течност случайно да си чувала, и че и от нея може да се забременее?
До колкото знам от предеякулационната течност не можело да се забременее,различни хора дават различми мнения.Шанса бил минимален и такива неща.Въпроса е че ми закъснява :/
Не си бременна, така го чувствам с кристалното кълбо, освен ако бф-то ти не извадил хляба от фурната навреме
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не и при 4то пъти бяхме без презерватив и в всичките тези пъти не свързваше в мен,когато му идваше да се изпразни го вадише и след около 4-5 секунди се изпразваше по гърди,корем и гърба.Днес си купих тест за всеки случей , ноо ще покажи ли с точност понеже са минали 8 дни от както го правихме(2 окт)?
Да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз пък искам да ми разкажеш, защо аджеба без?
За тест се препоръчват около 14 дни.
Защо аджеба без? Ами първия път решихме без , и от там нататък преценихме да продължим макар че е рисковано,но това описвам по-горе че НЕ Е СВЪРШВАЛ в мен ами по гърба,корема и около гърдите и преди да се изцепи-вадеше го и след 5 секунди се изхвърляшами по гърба,корема и около гърдите,но цикъла ми закаснява - беше ми дошълна 6 ти септември и от тогава нищо !? Нормално ли е ? Нали няма опасност да съм бременна?
Опасност да си бременна винаги има, ако ще и с презерватив да го правите, може да е 1%, ама си го има. Второ, много си се шашнала и от притеснението не ти идва, в това съм на 100% сигурна. Трето, не се забременява чак толкова лесно, но това, че го правите без, не е като да не означава, че сте безотговорни. Доверие, доверие, ама чак пък толкова. Ако ви се става родители на по 14-15-16/ не знам на колко си/ продължавайте. Иначе препоръчвам употребата на презерватив.
Сега вече ще имаш едно наум занапред и ще се вразумиш поне. Силно ме съмнява да си бременна. Просто се поуспокой и ще ти дойде.
Пс: как ви е готино да ви клепат в сперма бе![]()
![]()
Човек ти разбираш ли че съм се паникьосала ;д постоянно го мисля дали съм дали не ;д защо ми закъснява ;д питам приятелки , те ми казват че няма опасност и е нормално да ми закъснее след полов акт ;д и съм се шашнала супер много ;д и относно как ни е готино да ни клепат хахахами просто става и след това се къпеш добре или се подсушаваш
хахах
Хахха, то остана и да не се къпете след това![]()
Иначе ми е ясно, че си се шашнала, но ти както си имаш и проблеми с цикъла, хептен няма от какво да се стряскаш. Иначе и на мен ми е познато. Ние винаги го правим с презерватив, но покрай смяната на сезоните, това че се разболях и други фактори, цикълът ми беше по-различен от обикновено. И понеже по незнайни причини от два месеца имам неистов апетит, си помислих, че съм бременна. Пуу, шаш и паника си беше
. Тъй че напълно те разбирам. Просто вече ще знаеш да го правите с презерватив
Щом имаш проблеми с щитовидната жлеза значи от това може да ти закъснява
Правете си го с презерватив за да сте спокойни и да не пускаш такива теми
Ти прочете ли си листовката на теста? Нещо ми се струва, че е малко рано за тест, ама хайде. Иначе, кой ти е казал, че трябва задължително да свърши в теб, че да забременееш? По тоя вашия метод, ако знаеш колко деца са се родили... Идеята е следната - ако не си готова да имаш дете, правиш секс със презерватив. Изобщо няма да споменавам 1000 болести предавани по полов път.
Какво и се обяснявате, тя е правила секс без презерватив по време на овулация и обяснява как нямало как да е бременна, щото не бил свършил в нея. Освен това ако беше чела листовката, щеше да разбере, че ако е бременна още в началото, теста се прави сутрин, с първата урина, когато има най-голяма концентрация на hCG а не по средата на деня
Няма да е лошо да седнете да прочетете малко за какво става дума, преди да скачате в леглото.
^Ааа за какво, като могат просто да "решат" да го направят без?
Разбира се, ползват силата на "ума" като предпазно средство, той си мисли как няма да свърши в нея, а тя си заповядва да не забременява и всичко е точно...докато не и закъснее
Била си се паникьосала. Ама като ти го вкарваше "половия си орган" както му казваш ти или пишката с една дума, ти беше кеф и не мислеше ко става после налиииии...?! Голяма част от момичетата сте така. Кеф,кеф... и после ми пускате тука темички да гадаем сега видиш ли ти може ли да си бременна. Гърба , корема, гърдите... брей успяхте да изредите всичко за тия четири пъти секс. Можеше пък и в устата например:P