.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Харесвам един съученик!

Здравейте! Момиче на 16 години съм. Сега съм в 10 клас и от края на миналата година т.е. края на 9 клас си харесвам един съученик. В началото мислех, че тези чувства ще отминат, но не стана така, а дори станаха още по-силни. Проблема че, че точно с този съученик не общувам може да се каже, че с него най-малко разговарям от целия клас.Доста често погледите ни се срещат, всъщност винаги, когато се обърна назад и погледна към него се случва това. Понякога си мисля, че и той ме гледа, но не съм сигурна може просто да гледа госпожата.... Аз съм доста срамежлива и ми е доста неудобно покрай него не знам защо. Иска ми се да му пиша, но много ме е срам. А и също така и той не е много разговорчив. Моля ви, кажете ми какво да правя!? Искам по някакъв начин да го впечатля и да ми обърне внимание.. Не знам защо ми е толкова неудобно аз да го заговарям и да му пиша, и затова и не се и опитвам, а и си викам ако започна много да му пиша и той ще се досети, а след това не знам как ще се държи ако няма чувства към мен, а знае, че аз си го харесвам.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Щом се притесняваш да му пишеш, правиш следното:

- Измисляш си тъп въпрос (забравено домашно?)
    - Питаш тъпия въпрос?
    - След това го питаш " а ти иначе кво правиш"
    -???
    - profit.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ако му пишеш, нека да не е повече от 1-2 пъти. Направих грешката да досаждам така на момче и той съвсем се отдръпна. Ако има интерес, ще ти пише или поне ще те заговори в училище/ не ми се вярва да е чак толкова срамежлив, че да не ти каже едно здрасти и да завърже някакъв разговор.

Мога да ти помогна. Той по някакъв начин показвал ли е, че има интерес към теб ?

Риск печели, риск губи, кво ти пука, веднъж се живее

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Щом не ти обръща внимание значи не те харесва. Ако искаш да започнеш да му досаждаш и направо да си те отреже, давай. Поне няма да имаш съмнения дали те харесва.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Така понеже не ми се пише нова тема искам да ви попитам какво да правя ако харесвам много момче от моето даскало което съм го виждала само няколко пъти а като го видя и го погледна и той го прави ?

Може да го намериш във фейсбук, разпитай приятелки как се казва, в кой клас е. Виж му програмата дали не се засичаме заедно на физическо. Ако имате общи приятели да ви запознаят. Ако те гледа, може би и ти си му привлекла вниманието, и ако си по-смела може да се блъснеш "случайно" в него и да го заговориш, но аз лично не бих го направила :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си