.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем при уриниране

Здравейте!
    Нека започна с това, че съм момче. От около година имам следният проблем:
    Когато уринирам някъде по средата на уринирането почва да ме боли и то доста(все едно стъкло да те реже), към края дори струята е непостоянна и урината клони повече към сперма. След уриниране около 30 минути след това ме боли и имам дискомфорт.
    За полов живот ми се е случило веднъж точно и то с презерватив. Не мисля, че е от това, а и този проблем го имам от преди това доколкото си спомням.
    Ходих на уролог, правих изследвания на урината даже и за микробиология,гледахс ме на ехограф и ми казаха, че нямам проблем.
    Обаче проблема си остава. Даже имам чувството, че се влошава. Мислех, че след мастурбиране се получава така, но не. Болки не съм имал никъде освен, когато уринирам и няколко минути след това.
    Обръщам се тук, случайно, ако някой е имал същия проблем да сподели.

Голям фен
    Единственото с което мога да ти помогна е да те посъветвам да отидеш при други лекари. Позаинтересувай се или твоите родители, къде има добри уролози. Може пък тези, при които си ходил, да не са успели да установят проблема, а той да е явен. Иначе за дискомфорт по време на уриниране, знам че може да бъде предизвикан от цистит или от някаква инфекция на пикочните канали.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Здравейте!
    Когато уринирам някъде по средата на уринирането почва да ме боли и то доста(все едно стъкло да те реже), към края дори струята е непостоянна и урината клони повече към сперма. След уриниране около 30 минути след това ме боли и имам дискомфорт.
    За полов живот ми се е случило веднъж точно и то с презерватив. Не мисля, че е от това, а и този проблем го имам от преди това доколкото си спомням.
    Ходих на уролог, правих изследвания на урината даже и за микробиология,гледахс ме на ехограф и ми казаха, че нямам проблем.
    Обаче проблема си остава. Даже имам чувството, че се влошава. Мислех, че след мастурбиране се получава така, но не. Болки не съм имал никъде освен, когато уринирам и няколко минути след това.
    Обръщам се тук, случайно, ако някой е имал същия проблем да сподели.
    Иди при друг лекар..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Когато уринирам някъде по средата на уринирането почва да ме боли и то доста (все едно стъкло да те реже), към края дори струята е непостоянна... След уриниране около 30 минути след това ме боли и имам дискомфорт.
    Възможно е да имаш камъче в бъбреците или да е заседнало някъде в пикочния канал и докато не го изпикаеш или не се махне ще е така. Отиди на други лекари, дано ти помогнат. Успех брат !

П.С. Пий повече вода.

Благодаря за бързите отговори. Ще отида на лекар отново.
    Между другото, когато пия повече вода нямам проблем. Днес това осъзнах. Няма я болката и тнт. Като цяло не пия много течности, а и имам лош навик да замествам водата с безалкохолно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си