.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ХАРЕСВАТЕ ЛИ ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА

Здравейте. Решил съм да изненадам едно момиче, което харесвам с плюшено мече. Интересува ме обаче ако не й хареса или пък ако го сметне за изтъркано? Моля ви кажете ми дали и вие ги харесвате и как ще реагирате ако ви подари някой неочаквано!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    харесвам ги
    кога ще ми купиш

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от obey_swagmaster Виж мнението
    Здравейте. Решил съм да изненадам едно момиче, което харесвам с плюшено мече. Интересува ме обаче ако не й хареса или пък ако го сметне за изтъркано? Моля ви кажете ми дали и вие ги харесвате и как ще реагирате ако ви подари някой неочаквано!
    Това е мега детинско според мен. Ако искаш да я сваляш и си готов да похарчиш пари, аз бих ти предложил няколко по-готини и по-полезни алтернативи според бюджета ти:
    1. Покана за кафе/сладкарница.
    2. Кино.
    3. Вечеря.
    4. Билети за концерт на музика която ТЯ харесва.

Някое от тия неща, ще ѝ направи по-добро впечатление, отколкото някакво си плюшено мече, освен ако тя не е на 5 години ! Успех брат !

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това е мега детинско според мен. Ако искаш да я сваляш и си готов да похарчиш пари, аз бих ти предложил няколко по-готини и по-полезни алтернативи според бюджета ти:
    1. Покана за кафе/сладкарница.
    2. Кино.
    3. Вечеря.
    4. Билети за концерт на музика която ТЯ харесва.

Някое от тия неща, ще ѝ направи по-добро впечатление, отколкото някакво си плюшено мече, освен ако тя не е на 5 години ! Успех брат !
    Всичко това което каза е вярно до някаква степен, но момичета много, някои ги харесват повече от това да ходят някъде си.
    Все пак това е на базата- проба грешка, докато накрая не намериш това което й харесва на момичето.
    Death is not the end, it is only the beginning

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    На колко години е, че ще й подаряваш плюшено мече? Под 10?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на divergent
    Аз съм на 19 и за мен плюшките си остават класика и още им се кефя. Познавам и много други момичета на моята възраст, които направо обожават плюшени играчки, така че едва ли твоето момиче ще го сметне за изтъркано. Относно харесването, там си е до човека, може да е по-малка от нас, но да го сметне за детинско. (Братовчедка ми е на 13 и вече забута всички играчки в кашони в склада.) Нещата са много относителни и няма как да ти кажем дали ще хареса мечето или не, но все пак везните клонят повече към положителната реакция.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    харесвам ги
    кога ще ми купиш
    аз ще ти подаря плюшено глиганче ; искаш?

-------------------------------------------

Авторе различни жени, различни предпочитания. И все пак мисля, че жеста е най-важен.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Ами би се зарадвала ама зависи на каква възраст е

Мега фен Аватара на baby_baby
    Всяко момиче е различно

Аз ги харесвам но повече харесвам букети

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Всяко момиче е различно

Аз ги харесвам но повече харесвам букети
    И най-харесваш джипове, кажи си !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На нито една възраст не съм ги харесвала и не виждам смисъл от тях дори като играчка за деца.
    Някаква игра тип cards against humanity, монополи ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    И аз не съм много по плюшките, но имам две мечета от приятелят ми, на които много се зарадвах. Ама то аз си се радвам на всичко от него де. От специален човек са. Така че, ако момичето държи на теб, каквото и да и подариш, ще.се зарадва. Все пак жестът е важен

на 23 съм и харесвам плюшени мечета, имам няколко по леглото. Малки, може би по една педя

Това с плюшените играчки наистина е клише и не е важно какво мислят хора от някакъв си тийн сайт, важно е какво мисли тя и какви мислиш ти. Използвай мозъка си и не гледай какво правят другите, измисли нещо оригинално.

Аз също ги харесвам, ама според мен са грешно дадени пари

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    И аз не съм много по плюшките, но имам две мечета от приятелят ми, на които много се зарадвах. Ама то аз си се радвам на всичко от него де. От специален човек са. Така че, ако момичето държи на теб, каквото и да и подариш, ще.се зарадва. Все пак жестът е важен
    То тогава да й подари лайно в кутия. Oт специален човек е, значи ще се зарадва maybe

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    То тогава да й подари лайно в кутия. Oт специален човек е, значи ще се зарадва maybe
    Тогава обаче, лайното трябва задължително да е от него! Пуска го в една лъскава кутия, връзва я с панделка и ѝ казва:
    - Мила, имам подарък за теб, сам съм го направил!

П.С. Извинявам се за простотията и ако съм станал твърде гнусен с тоя коментар !

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Да, да, да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си