- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за Maleficus?
Смятам, че в коментарите му има доста истина и почти винаги съм съгласен/съгласна с него.
Смятам, че абсолютно винаги е прав.
Прав е в повечето случаи.
Понякога е прав, а понякога не е.
Мисля, че много рядко е прав.
Никога не е прав, а разбиранията му са доста грешни.
Никога не е прав. Мисля, че тоя пич е избягал от лудницата!
Ясно е.
Maleficus e Malepan7er. Causa finita!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не съвсем.
Толкова ли не можа да сравниш IP-тата или пак търсиш теле под вола!
Относно Малефикус - за разлика от Нютон не смея да твърдя на кой профил е фейк и дали е фейк, защото нямам достъп до такава информация.
Относно самия Малефикус, мисля че за някои неща е прав - за други не. Позициите му са доста преувеличени и най-важното - това което казва (как жените са лоши), не се връзва с образа който твърди, че той е в реалния живот (сваляч, който се възползва от тях). Тези неща са несъвместими.
Според мен никак не му върви с жените, но не иска да го признае, както и много други (за разлика от мен).
Аз като видя някое дълго мнение от него, се отказвам преди финала, добро словоизлияние има момчето явно, ама са му доста плитки уж философските размисли. По тази причина ми идва малко досаден. На моменти се държи като голям селяк. И все пак не е нещо, което форумът да не е виждал, философи има много, така че не ми пречи и този. И между другото наистина напомня на пантерата.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Може да е минал през някое духовно учение и да се е променил, бая време го нямаше все пак.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ако беше пантера, щеше да ме е награбил по някоя тема да ми обяснява некви неща. Не е той, 99% съм сигурна. Тоя е друг некъф шматарок.
Не ми се занимава да цензурирам по моя си начин,толкова дълго изречение.
Накратно-некъв глупак,който се мисли за много интерес,но за разлика от другите потребители,не му се получава.А най-лошото е че всички го отразяват.Най-вече аз,но спрях вече да го.
п.с.Пумба,дай още опции в тая анкета,че няма какво да цъкна.Примерно:Пее*******рас.
Последно редактирано от deitona22 : 10-12-2016 на 10:49
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Няма повече опции, тва е положението.![]()
За мен пък това е вафлата.
http://www.teenproblem.net/users/view/1126518.html