- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мразя математиката не мога да издържам повече.
Много ми е противна математиката във почти всички други предмети съм добър но не и в математиката нищо не знам нищо не мога да запомня не ми е интересна просто нямам никакъв мотив да изучавам този предмет седми клас съм и ще кандидатствам нямам представа как ще мина този клас понеже за този срок имам четири двойки и една тройка госпожата ми е супер гадна не преподава добре миналите 2 години изкласявах с тройка по милост на госпожата до сега е друга... Незнам просто какво да правя мисля че ще повтарям тази година а от това най много ме е страх ..... Кажете ми какво да направя супер много изпуснат материал имам супер много пропуски нямам представа какво да правя семейството ми няма възможност да плаща за уроци но сигурно и те няма да ми помогнат като не ми е интересно.Всеки ден като имам час по математика изпитвам ужасен страх преди часа да няма тест или да не ми пишат двойка.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал