Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...62&oe=586DCC5F

Беше преди няколко дни, преди да си легна отново спамих в форума колко много искам да си имам красиво момиче и така нататък. И така мина нощта, и преди да се събудя започна съня. Аз бях седнал на леглото си и тя дойде, не повярвах че е тя и я питах какво правиш тук. Тя отговори "ти ме повика". После я питах "може ли да те докосна?(имах предвид по лицето)" тя си въртеше главата и каза "Не..." После я питах може ли да те прегърна, и тогава се прегърнахме и се почувствах толкова добре... но прегрътката беше кратка и аз поисках още една, и тя отново ми даде, докато я прегръщах аз усетих тялото и... сякаш се случваше наистина... и тази прегрътка беше кратка, но малко по дълга от предишната. И се събудих... отново сам в леглото ми. Съжалявайки че съм се събудил и се питах защо не може това да се случи наистина? Колко много ми се искаше да съществува нещо с което мога да сънувам каквото си искам. Все тая хапче, някъв медикамент..
Яка е мацката и аз сънувам такива неща, но със сънуване или спамене по...
и бях пратил поне 100-150 съобщения, тя не беше отговорила на нито 1 от тях. Предполагам че просто и беше писнало.
Нищо не става. Още след третото неотговорено съобщение е трябвало да спреш веднага!
Бро, не винаги се получава и ако си социален... просто при всеки се случва различно. Ти не можеш просто да очакваш всеки да те харесва без значение колко си социален .
Това е така, но ако не се получават нещата...
Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
По-добре си викни курва да ти направи сефтето и да се свършва.
Аз така направих, макар че не свърших . Не беше най-добрият вариант определено, нямах друг избор, но сега се чувствам по-добре !
Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
Например разхождаш се по улицата, харесваш си някое момиче и я заговаряш. Това имах предвид, все някоя ще е свободна и ще те хареса.
Това е глупаво и не работи! Най-много да ви помислят за нападатели и да се вкарате в беля!