.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    А пък и аз не търся връзка там е проблема!
    Проблема ти е, че искаш да се изживяваш като бройкаджия, който спи всеки ден с различна, но очевидно не си достатъчно готин и богат за това !

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Е пък много ясно, че е била жена, ами каква да бъде?
    Аз пък мога да ти докажа, че половината женски профили в сайтовете за запознанства са правени от мъже или са ботове.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Проблема ти е, че искаш да се изживяваш като бройкаджия, който спи всеки ден с различна, но очевидно не си достатъчно готин и богат за това !
    Не, не искам да съм бройкаджия и да спя всеки ден с различна, пак се изказваш неподготвен и си мислиш, че ме познаваш по-добре от мен самият, без дори да си ме виждал или да ме познаваш. И една ми е достатъчна, ама да ме кефи да има привличане и да не е нещо сериозно, ами само секс!
    Последно редактирано от sladura89 : 10-20-2016 на 11:30

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Аз пък мога да ти докажа, че половината женски профили в сайтовете за запознанства са правени от мъже или са ботове.
    Е при положение, че мъжките в някои сайтове са 5 или 10 пъти повече от женските профили, то по тази логика има ли изобщо жени в тези сайтове, или единствените са тия, дето предлагат срещу пари, а между другото има и жени, мога да кажа, понеже съм срещал такива, които ги познавам лично, ама те от тия сайтове не търсят нищо, просто влизат там за лаф или разнообразие, а нищо че пише, че търси това и онова, то това не е вярно обикновено!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си