- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство
Здравейте, реших да пусна темата за да се запозная с нови и готини хора от моя град. Ако има хора от Търново може да си оставяте фейсбук профилите. Аз се занимавам с фотография, студент съм, обичам да чета, да рисувам, да излизам, да слушам музика и колекционирам разни неща(музика, книги, плакати, значки) Който иска нека да пише![]()
да знаеш че ако никой не си остави фейсбука значи няма готини хора
Хахах нали! Казах го защото сега това е най-често срещаният начин за запознанство.
тоя грозния много смешен
за какъв опит говори нямам представа след като през живота си човек не е доближавал на по-малко от 5 метра
Ми така де някаква мадама от Свиленград ли от къде беше 100 пъти ми преглежда профила в един сайт и колкото и да и пиша само мълчи, е за какъв диалог говорим това си е по-скоро монолог?!![]()
![]()
Аз пък познавам хора (включително и мен), които са започвали връзка от интернет. Вярно е, че няма да тръгне веднага първата на която пишеш с теб, трябва търпение. И най-важното е да се държиш на ниво в сайта, а не да си поредния неграмотен чекиджия, който след "здр" започва да и се предлага. По-скоро тя трябва да избере теб. Друг въпрос е, че по тези сайтове повечето момичета са леки и платени, понеже свестните се отвращават от простотията, която цари там и не влизат повече, но има и изключения.
Сигурен ли си, че е била жена?
Е при положение, че мъжките в някои сайтове са 5 или 10 пъти повече от женските профили, то по тази логика има ли изобщо жени в тези сайтове, или единствените са тия, дето предлагат срещу пари, а между другото има и жени, мога да кажа, понеже съм срещал такива, които ги познавам лично, ама те от тия сайтове не търсят нищо, просто влизат там за лаф или разнообразие, а нищо че пише, че търси това и онова, то това не е вярно обикновено!![]()
моите ги започвам в 19ти век напоследък
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Що реших, че някои случки в живота ти, са те накарали да пораснеш и да спреш с тия картинки.
така е, сега очаквах да ми отговориш с някоя котка гледаща ме лошо