.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Хахах нали! Казах го защото сега това е най-често срещаният начин за запознанство.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от dimitreskovt Виж мнението
    Хахах нали! Казах го защото сега това е най-често срещаният начин за запознанство.
    Пусни снимка как прегръщаш някой звяр на 4 гуми, докато си лапнал пачка по 100 лв. и може би готините хора ще се изкушат

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Пусни снимка как прегръщаш някой звяр на 4 гуми, докато си лапнал пачка по 100 лв. и може би готините хора ще се изкушат
    хаха звяра ми на 4 гуми е само 101 коня... а и нямам пачка по 100 лева. За мен хората които харесват такива неща са обратното на думата "готини"

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimitreskovt Виж мнението
    хаха звяра ми на 4 гуми е само 101 коня... а и нямам пачка по 100 лева. За мен хората които харесват такива неща са обратното на думата "готини"
    Значи и ти не си "готин" !

Нищо не става със запознанства онлайн, действай на живо. Знам че е трудно, но се лъжеш че през нета е по-лесно или води до по-добри резултати. Казвам ти го от опит. Успех !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Нищо не става със запознанства онлайн, действай на живо.
    Казвам ти го от опит.
    за твоите опити се носят легенди
    веднъж даже си преборил мечка

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Значи и ти не си "готин" !

Нищо не става със запознанства онлайн, действай на живо. Знам че е трудно, но се лъжеш че през нета е по-лесно или води до по-добри резултати. Казвам ти го от опит. Успех !
    Аз също ще споделя моят опит, интернета е само за общуване с приятелите и роднините, за запознанства няма смисъл и да опитваш шанс 1 на 1000 даже и по-малко нещо да се получи!
    По-вероятно е печалба от лотарията или да те удари гръм от колко да намериш, това което търсиш в сайт за запознанства, според мен там хора влизат само за лафче или, ако си харесат някой да му лъскат на снимката, надали ще се намери нещо за живо запознанство, аз поне не вярвам!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си