- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми!
Здравейте,
На 15 години съм и имам проблем с намирането на гадже.. В момента харесвам едно момиче запознахме се по следния начин. Тя е от моето училище и от съседния 9А клас,а аз съм 9Б,лятото(Юли) ѝ писах и от тогава до момента си пишем. Преди няколко месеца ѝ признах,че я харесвам най-тъпата ми грешка беше,че ѝ признах по Messenger-a тъй като съм прекалено срамежлив. Като писахме след признанието тя си каза,че не търси приятел,защото скоро почваме училище,щяло да ѝ пречи и така,като аз в тоя момент се почувствах гадно,защото я харесвах и така. До сега сме излизали 4-5 пъти и то с нейната приятелка,а когато искам да излезнем само двамата(я на кино я другаде)тя се дърпа и казва,че техните нямало да я пуснат и така. И въпроса ми е да продължа ли да се пробвам с нея или да се откажа ?
Тя те е отрязала, няма какво да се пробваш. Остава ти единствено да се държиш на ниво и да се правиш на недостъпен, надявайки се, че ще събудиш интереса и и сама ще те потърси.
Отрязала те е тънката.. A moment of silence for our brother in the friend zone..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Щом си толкова срамежлив значи немаш шанс. Да кажем че работите случайно потръгнат? Няма какво да си кажете щото "ще се вцепениш кат статуя". И така на нея ще и омръзне и ще ти бие шута... казвам ти го от напълно личен опит.
Аз не казах че оставащите 10% са "свестни"! Тези 10% са по-скоро "странни" и то в повечето случаи не е към добро
!
Завръзването на връзка не е търсене на "свястната/свестния", "спящата красавица" или "принца на белия кон" - тия герои са измислени! Всичко е игра и надлъгване (освен сексуално привличане и пари)!