Защо не мога да си я избия от главата? Здравейте ,аз съм момче на 18 години и преди 1 година ходех с едно момиче около 5 месеца и скъсахме ,много я обичах и все още я,тя беше различна не е като другите момичета ,не ходи на дискотека,не пие ,но пуши аз попринцип съм спортист и не съм съгласен с това,но не ми пречеше,та скъсахме защото много се караме и това ни беше проблема,защото колкото и да се обичахме все за нещо се карахме и за "нас" беше по-добре да се разделим.Сложих нас в кавички,защото за нея беше по-добре да се разделим а аз дори и плаках като се разделихме,та мина се около 3 месеца и започнах да си пиша с едно момиче и се харесахме и започнахме да излизаме ,но един тя започна да ми се натиска ,но си спомних за онова момиче и по истинкт избутах нахвърлилото се момиче и подразбирайки се тя ми се разсърди и ми заби шамар и со тръгна,казах си добре ,айде с другата ще стане ще забравя за това момиче от преди 1 година о се мина известно време и същото "избутано" момиче ми писа отново излязохме и пак същата история,нахвърли ми се и ѝ казах да спре и тоя път без шамара обаче,след тва ми писаха 2-3 момичета ,но не можах просто не мога да си избия това момиче,ОБИЧАМ Я,но тя дече ли не ме забелязва,реших да и пиша от 1 година насам и разговора стама задълбочен и разбрах ,че има чувства към мен както се предполага паднах от щастие ,но ми каза че тези чувства не са достатъчни за да се съберем отново и й е писнало да се занимава с мен и просто да си останем приятели,но не мога аз я обичам ....моля ви дайте ми съвет ........