.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    AlphaS
    Guest

Exclamation Бой и страха

Значи , има един дето много ми се отвара без причина и ми се прави на интересен. Излиза ми с изрази като "а ако ти изма-ам една песница" , " искаш ли да те изчекам и да те разбием от бой после " . Знам че ако тръгна да се бия имам шанс , ама някак си почвам да "кипя" от вътре и направо ме разяжда това чувство , не знам как да го махна. Претръпвам и не смея да се забия , не защото ме е страх ами ... не мога да го обясня. Някак си изгарям вътрешно и просто не мога... Дайте съвети ко да прая

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не му обръщай внимание.

Супер фен
    q boy

Ако нещо тръгне да те тормози просто брой до 3 и удряй. Но все пак не е хубаво да се стига до бой, пробвай да поговориш с него, ако това не стане говори с класен/ психоложка/ директор.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Очевидно тоя е пълен селяндур, въобще не му обръщай внимание, главата горе и хич да не ти пука.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Просто не се занимавай с него, явно го прави или да те дразни или иска да те уплаши но ти му покажи че не ти пука какво ти говори и че не се страхуваш от него и ще видиш как ще те остави на мира

Няма да му мълчиш! Не се оставяй да те тъпчат иначе ще стане по-лошо за теб , тръгне ли да те удря, бой! Покажи му, че се ебава с грешния човек . Дори да те бие няма нищо страшно, важното е, че си показал, че няма да му стойш долу! та такива дето много се правят, после излизат големи страхливци, аз на един така в 8-ми клас, щях да му разбия носа с шише, но се размина само с няколко юмрука след това не посмя да ми каже и дума.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от me_&_my_broken_heart Виж мнението
    Няма да му мълчиш! Не се оставяй да те тъпчат иначе ще стане по-лошо за теб , тръгне ли да те удря, бой! Покажи му, че се ебава с грешния човек . Дори да те бие няма нищо страшно, важното е, че си показал, че няма да му стойш долу! та такива дето много се правят, после излизат големи страхливци, аз на един така в 8-ми клас, щях да му разбия носа с шише, но се размина само с няколко юмрука след това не посмя да ми каже и дума.
    Не всичко се решава с бой...

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Не всичко се решава с бой...
    Знам, ама доста често се стига до там..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Всички вие, които съветвате автора да скочи на бой, най-много да доведат до там сам да изяде боя !

Онзи който се заяжда с него, щеше ли да го прави, ако беше по-слаб и можеше да бъде лесно набит?! Мислете малко (знам че ви е трудно)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си