- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бой и страха
Значи , има един дето много ми се отвара без причина и ми се прави на интересен. Излиза ми с изрази като "а ако ти изма-ам една песница" , " искаш ли да те изчекам и да те разбием от бой после " . Знам че ако тръгна да се бия имам шанс , ама някак си почвам да "кипя" от вътре и направо ме разяжда това чувство , не знам как да го махна. Претръпвам и не смея да се забия , не защото ме е страх ами ... не мога да го обясня. Някак си изгарям вътрешно и просто не мога... Дайте съвети ко да прая
q boy
Ако нещо тръгне да те тормози просто брой до 3 и удряй.Но все пак не е хубаво да се стига до бой, пробвай да поговориш с него, ако това не стане говори с класен/ психоложка/ директор.
Очевидно тоя е пълен селяндур, въобще не му обръщай внимание, главата горе и хич да не ти пука.
Просто не се занимавай с него, явно го прави или да те дразни или иска да те уплаши но ти му покажи че не ти пука какво ти говори и че не се страхуваш от него и ще видиш как ще те остави на мира![]()
Няма да му мълчиш! Не се оставяй да те тъпчат иначе ще стане по-лошо за теб, тръгне ли да те удря, бой! Покажи му, че се ебава с грешния човек
. Дори да те бие няма нищо страшно, важното е, че си показал, че няма да му стойш долу!
та такива дето много се правят, после излизат големи страхливци, аз на един така в 8-ми клас, щях да му разбия носа с шише, но се размина само с няколко юмрука
след това не посмя да ми каже и дума.
Всички вие, които съветвате автора да скочи на бой, най-много да доведат до там сам да изяде боя!
Онзи който се заяжда с него, щеше ли да го прави, ако беше по-слаб и можеше да бъде лесно набит?! Мислете малко (знам че ви е трудно)!