.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Cactus8
    Guest
    Сериозно? Наистина ли вие момчетата се интересувате от мнението на момичетата? Ако нямаш някое от тези, качества, които примерно аз уж харесвам у едно момче, ще ги пресъздадеш, за да се харесаш ли? Това е страшно глупаво. Повечето момичета, казват, че външността няма значение, но истината е, че ВСИЧКИ и то БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, малко или много гледат външния вид и след това характера, а понякога, дори не гледат характера. Това е ФАКТ!!

Цитирай Първоначално написано от Cactus8 Виж мнението
    Сериозно? Наистина ли вие момчетата се интересувате от мнението на момичетата? Ако нямаш някое от тези, качества, които примерно аз уж харесвам у едно момче, ще ги пресъздадеш, за да се харесаш ли? Това е страшно глупаво. Повечето момичета, казват, че външността няма значение, но истината е, че ВСИЧКИ и то БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, малко или много гледат външния вид и след това характера, а понякога, дори не гледат характера. Това е ФАКТ!!
    Така е имаш право , основните ми проблеми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Да продължа да си тренирам сериозно и ако ми остане време след тренировките да се затварям за малко във измисления ми свят където мога да имам всичко което искам.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ако нямаш някое от тези, качества, които примерно аз уж харесвам у едно момче, ще ги пресъздадеш, за да се харесаш ли? Това е страшно глупаво.
    Това може да е глупаво, но...
    Това е ФАКТ!!
    ...и се случва постоянно, без дори да го осъзнаваш !
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Сега имам само 1 желание. Да продължа да си тренирам сериозно и ако ми остане време след тренировките да се затварям за малко във измисления ми свят където мога да имам всичко което искам.
    Тогава всъщност какво те кара да тренираш, ако не искаш някога да излезеш от измисления свят?

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това може да е глупаво, но...
    ...и се случва постоянно, без дори да го осъзнаваш !
    Тогава всъщност какво те кара да тренираш, ако не искаш някога да излезеш от измисления свят?
    Не съм казал че постоянно ще бъда там , а отвреме-навреме. Започнах да се променям нали бях писал.
    Аз не съм само във измисления свят а понякога и във сънищата си , днес примерно сънувах че се запознавам с едно момиче(много красиво). Освен това във фантазиите ти можеш да имаш всичко мой човек.

Няма значение както и да е ... надявам се да си разбрал все пак какво искам да кажа.

Супер фен Аватара на sladura89
    Мхм те едно казват друго си мислят и трето правят момичетата, това съм го забелязал! Дори и да казват, че външният вид или парите нямали значение всъщност имат, за някои парите не са от значение, но външния вид и характера пак са от значение! Както и момчетата като загледат едно момиче първото впечатление е от външния вид, ако не им хареса как изглежда няма да тръгнат да я опознават и няма да разберат какъв и е характера и дали им допада!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Какво прочетох туко-що?
    За да отговоря на върпоса-много,много рядко се случва да определям хора от противоположния пол с "мой тип" и "не мой тип".
    Когато разговарям с някого,мога да усетя дали този човек ме привлича-чисто химически,ако искате го наречете,за мен е важно да мога да проведа нормален разговор с него,да имаме нещо общо като личности и да ми е конфортно в негово присъствие.Оттам нататък това "изброяване" на качествата от миналата страница за мен е абсурдно,нерелевантно за мен и момичетата,които познавам/са ми близки.За външен вид няма какво да се спори,почти всеки има неща,които го привличат и му харесват веднага,други-не.За финансова независимост и изобщо всичко,свързано с финансите...направо не ми се коментира.Не знам дали са се навъдили далеч от мен някакви индивиди,определящи се като "истински" жени,за които нещо такова да е "критерий" или болшинството господа са попадали главно на тази част от нашия пол и си мислят,че всички са такива.Ако е първото-срам ме е,че такива от нас съществуват и най-вече че им се угажда толкова,ако е второто-НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА(всички са го чували 100%,ако щете го приемете на доверие)-гарантирам това.Но къде и как да ги намерите ,за съжаление не мога да ви кажа.
    Ако характерът на един човек не е от значение ,питам тогава: кое е? Естествено,че има огромно значение ,поне за мен.Това не значи,че трябва да се променя,за да угоди някому.Всеки човек е различен,притежава индивидуалност и всеки може да реши дали иска този човек до себе си или не.Ако двама души не си допадат и характерите им не могат да се сработят-да си хващат пътя.
    Хайде сега,може да ме оплюете кой както реши.

Само едно ще ти кажа. Нищо не е такова каквото изглежда!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ужас кой си пада по тоя като на снимката ?

Аз лично няма как да ти обясня по какви си падам просто като го видя или ми харесва или не

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Да, външния вид е от значение, момчетата също са на тоя принцип, няма да се запознаят с някоя, ако не им харесва как изглежда. И е нормално, все пак това е първото ти впечатление от човека. След това вече го опознаваш, и чак тогава след първите няколко разговора се определя дали ти допада и като вътрешност. Но ако е само хубав, аз съм пас.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    карай я да свършва и ще те смята за готин :д
    това е

problem4
    Guest
    Забелязъл съм че красивите жени харесват грозни мъже.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от problem4 Виж мнението
    Забелязъл съм че красивите жени харесват грозни мъже.
    Забрави с пари...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си