.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Cactus8 Виж мнението
    Сериозно? Наистина ли вие момчетата се интересувате от мнението на момичетата? Ако нямаш някое от тези, качества, които примерно аз уж харесвам у едно момче, ще ги пресъздадеш, за да се харесаш ли? Това е страшно глупаво. Повечето момичета, казват, че външността няма значение, но истината е, че ВСИЧКИ и то БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, малко или много гледат външния вид и след това характера, а понякога, дори не гледат характера. Това е ФАКТ!!
    Така е имаш право , основните ми проблеми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Да продължа да си тренирам сериозно и ако ми остане време след тренировките да се затварям за малко във измисления ми свят където мога да имам всичко което искам.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ако нямаш някое от тези, качества, които примерно аз уж харесвам у едно момче, ще ги пресъздадеш, за да се харесаш ли? Това е страшно глупаво.
    Това може да е глупаво, но...
    Това е ФАКТ!!
    ...и се случва постоянно, без дори да го осъзнаваш !
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Сега имам само 1 желание. Да продължа да си тренирам сериозно и ако ми остане време след тренировките да се затварям за малко във измисления ми свят където мога да имам всичко което искам.
    Тогава всъщност какво те кара да тренираш, ако не искаш някога да излезеш от измисления свят?

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това може да е глупаво, но...
    ...и се случва постоянно, без дори да го осъзнаваш !
    Тогава всъщност какво те кара да тренираш, ако не искаш някога да излезеш от измисления свят?
    Не съм казал че постоянно ще бъда там , а отвреме-навреме. Започнах да се променям нали бях писал.
    Аз не съм само във измисления свят а понякога и във сънищата си , днес примерно сънувах че се запознавам с едно момиче(много красиво). Освен това във фантазиите ти можеш да имаш всичко мой човек.

Няма значение както и да е ... надявам се да си разбрал все пак какво искам да кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си