- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хемодиализа
Здравейте на всички аз съм Екатерина и съм на 18 години. От 4 месеца ходя на хемодиализа,беше ми спрял цикълът за интервал от 2 месеца,а днес ми дойде Дали това е нормално,ако някой може да ми обесни ще съм много благодарна
Лекар ли? Лекарите са пълни глупаци в тая държаваточно те ме объркаха и стигнах до най-лошото диализата
![]()
възможно е но щом си опряла до нея това ти е последния проблем
и не обвинявай всеки лекар за грешките на някой друг
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
опряла съм на нея от неспособните лекарине ми казвай кой да обвинявам и кой не защото много лекари съм обиколила и незнаят точната ми диагноза
ти си явно човек който не е опирал на лекари щом ги защитава
И все пак, нали се сещаш, че колкото и "неспособни" да са лекарите, тук няма кой да ти каже нещо по-сигурно?
Дам.. Тук всички са завършили поне 3 висши образования по медицина...
Йънг дори е със степен доктор по нефрология...
Виж какво напусни ако обичаш!От тебе мнение не желаяне говоря за лекари,а хора които са в мое положение, ясно ? Айде бегувай
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.