.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Хемодиализа

Здравейте на всички аз съм Екатерина и съм на 18 години. От 4 месеца ходя на хемодиализа,беше ми спрял цикълът за интервал от 2 месеца,а днес ми дойде Дали това е нормално,ако някой може да ми обесни ще съм много благодарна

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от katenceto2323 Виж мнението
    Здравейте на всички аз съм Екатерина и съм на 18 години. От 4 месеца ходя на хемодиализа,беше ми спрял цикълът за интервал от 2 месеца,а днес ми дойде Дали това е нормално,ако някой може да ми обесни ще съм много благодарна
    Koнсултирай се с лекар.. Тук никой не би ти дал по-адекватен отговор от него.

Лекар ли? Лекарите са пълни глупаци в тая държава точно те ме объркаха и стигнах до най-лошото диализата

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    възможно е но щом си опряла до нея това ти е последния проблем
    и не обвинявай всеки лекар за грешките на някой друг
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

опряла съм на нея от неспособните лекари не ми казвай кой да обвинявам и кой не защото много лекари съм обиколила и незнаят точната ми диагноза ти си явно човек който не е опирал на лекари щом ги защитава

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    И все пак, нали се сещаш, че колкото и "неспособни" да са лекарите, тук няма кой да ти каже нещо по-сигурно?

Може и да има.......

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Дам.. Тук всички са завършили поне 3 висши образования по медицина...

Йънг дори е със степен доктор по нефрология...

Виж какво напусни ако обичаш!От тебе мнение не желая не говоря за лекари,а хора които са в мое положение, ясно ? Айде бегувай

Град
    системата дегоба
    Виж какво напусни ако обичаш!От тебе мнение не желая не говоря за лекари,а хора които са в мое положение, ясно ? Айде бегувай
    спокойно не те съдя разбирам какво ти е но се надявам да разбереш и че искам да ти помогна

сега кажи какво ти има и защо си стигнала до хемодиализа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Много е сложно за обеснение и много дълго ...

Град
    системата дегоба
    Много е сложно за обеснение и много дълго ...
    имам време ако искаш мини на лично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си