- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боядисване на коса, моля за помощ
Пренебрегвайки факта, че мразя русите коси изначало, бих те посъветвала да идеш на фризьор. Ако не ти се ходи, вземи си блондор и мачкай сам ама чети внимателно на опаковката.
На фризьор въобще не искам поради факта, че мога да си го направя и в къщи, просто искам да знам дали в средата косата ми ще стане по-светла а отстрани по тъмна, защото първия път боядисах само средата
ъъ, не
ъъъ, неПървоначално написано от btrend
авторе, супрата/БЛОНДОР-а/обезцветяването много изтощават косата, независимо дали е правено при фризьор или вкъщи; имай това предвид
естественият цвят на косата ми не е от най-светлите и въпреки това с хубава амонячна боя /НЕ супра или обезцветител/ се получава много светло русо; затова моят съвет е първо да опиташ с боя, но гледай да е качествена
// ти вече си опитал де, лол
боядисвам се при фризьор обикновено и не мога да препоръчам някоя марка; но ти можеш да си потърсиш, особено в магазините, в които се продават професионални бои за коса
така, към въпроса тида, вероятно в средата ще си остане по-светло, но се съмнявам да е някаква фрапираща разлика
Не съм съгласна, защото в салона има различни допълнителни продукти, които се добавят към боята, а и все пак там работят професионалисти, знаят какъв оксидант да сложат към боята, защото не е просто купуваш си и готово. А и има толкова нови методи например стронгбол или олаплекс, които предпазват косата и от черно може да станеш бяло без никакъв проблем с косъма. А конкретно ако пък толкова не иска да отида на фризьор към боята да добави (не знам точно как се казва) но е малко пакетче с лилав прах, той помага за премахване на жълтите тоново.