.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Моля ви за съвет

Знам че може би вече ви е писнало от такива теми и проблеми,но моля ви..имам нужда от помощ. За първа година съм в гимназия и..засякох едно момче...още първия път като го видях и започнах да го харесвам-любов от пръв поглед.Той е в 12 клас,но разликата в годините не ме интересува особено много. С него ходим на един клуб заедно и се виждаме по коридорите. Молбата ми е да ми дадете идея или съвет как да станем приятели и после може би и повече от приятели . Предполагам,писнало ви е от такива глупости,но за мен е важно,така че моля ви,помогнете . Благодаря предварително

Nеwly
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Newly Виж мнението
    Знам че може би вече ви е писнало от такива теми и проблеми,но моля ви..имам нужда от помощ. За първа година съм в гимназия и..засякох едно момче...още първия път като го видях и започнах да го харесвам-любов от пръв поглед.Той е в 12 клас,но разликата в годините не ме интересува особено много. С него ходим на един клуб заедно и се виждаме по коридорите. Молбата ми е да ми дадете идея или съвет как да станем приятели и после може би и повече от приятели . Предполагам,писнало ви е от такива глупости,но за мен е важно,така че моля ви,помогнете . Благодаря предварително
    Скъпа, никога не е разумно да си избираш приятеля само от пръв поглед, пък ако искаш да станете приятели просто го заговори.. Мъжете обичат директните и точните неща... Мани ги тея клишета, че първо мъжа трябвало и нетрябвало... Ти си на зор да се запознаеш не той,все пак...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си