.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Трева

Супер фен Аватара на mlakniwe

Трева

Разбрах, че приятелката ми взима трева в университета и направо съм в шок, не знам какво да правя, не искам да става наркоманка толкова ли няма акъл в главата, да кажа ли на техните не знам притеснявам се? И може ли е да се пристрасти от 1 път тя казва, че няма, но кво да направя за да спре и да не се пристрасти?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Трудно е да се пристрастиш към тревата...

Мега фен Аватара на divergent
    Не е твоя работа да казваш на техните. Щом е в университет, значи е достатъчно голяма да решава сама за себе си.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не е твоя работа да казваш на техните. Щом е в университет, значи е достатъчно голяма да решава сама за себе си.
    Точно там е работата, че я обичам и ми пука за нея и искам да я спра да не стане някоя утрепка и наркоманка, а човек в живота. Значи трябва да и кажа браво напушвай се и се излагай пред хората-не мисля все пак мислим да имаме дете скоро-трябва да е отговорен човек вече, не е на 15.

Издай я на родителите й!

Голям фен
    Абе хора, какво му се подигравате?? Много сте шашави. В днешно време явно е смешно да мислиш за доброто на някой. До автора- моя приятел също е опитвал веднъж трева, но не е продължил( не сме били заедно, че не знам какво щях да го направя иначе) и твоята може повече да не пипне. Да не говорим, че и двамата знаем, че в университета всичките тези простотии се правят само и само, за да се направят на готини. Ако продължава, няма как да не разбереш, като трябва кажи на техните, като трябва я записвай в някакви групи за лечение ли, не знам. Но се опитай да и помогнеш, но ако видиш, че.затъва и затъва все повече, а ти си направил всичко възможно, по-добре я оставяй, отколкото да вгорчаваш и твоя живот. Че чувството да те търсят мутри не е много хубаво ( слава богу бяха объркали хората, ама ми изкараха акъла, а и бях малка, не им мигва окото, особено на такива, които се занимават с наркотици и тн)

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^Всъщност, в университета си надраснал възрастта с правенето на готин. Бъркаш са с училище. И като цяло винаги са ти доста неадекватни мненията.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не е твоя работа да казваш на техните.
    А чия работа е? Ако му пука за нея - ще им каже!
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Точно там е работата, че я обичам и ми пука за нея и искам да я спра да не стане някоя утрепка и наркоманка, а човек в живота. Значи трябва да и кажа браво напушвай се и се излагай пред хората-не мисля все пак мислим да имаме дете скоро-трябва да е отговорен човек вече, не е на 15.
    Кажи на родителите ѝ и измислете заедно какво да правите за да я отървете. Успех ! Един ден ще ви е благодарна за това!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^Всъщност, в университета си надраснал възрастта с правенето на готин. Бъркаш са с училище. И като цяло винаги са ти доста неадекватни мненията.
    И какво ми е неадекватното? Както и да е , а относно университета, ми първи курс съм, и още се наблюдават страшно много индивиди, които в желанието си да се изтъкнат като нещо повече, правят ей точно такива простототии като гаджето на автора. До миналата година бях на училище, представи си, мога да направя съпоставка. И мисля, че съм дала на момчето коментар, който може да му помогне, а не да му се "хиля" щот искал да каже на нейните. Аре да си имаме уважението

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Издай я на родителите й!
    по-добре на куките
    да отнесе едни превантивни 6 месеца
    и като излезе да е вече на помпа

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    И какво ми е неадекватното? Както и да е , а относно университета, ми първи курс съм, и още се наблюдават страшно много индивиди, които в желанието си да се изтъкнат като нещо повече, правят ей точно такива простототии като гаджето на автора. До миналата година бях на училище, представи си, мога да направя съпоставка. И мисля, че съм дала на момчето коментар, който може да му помогне, а не да му се "хиля" щот искал да каже на нейните. Аре да си имаме уважението
    Аре не? Още ми е прясна плоскостта ти в темата за килограмите. Пишеш изключително отблъскващо. Сори, майна. Жива и здрава.

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Можеш да му предложиш да я издаде и на декана Или на някой от професорите.....

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Разбрах, че приятелката ми взима трева в университета и направо съм в шок, не знам какво да правя, не искам да става наркоманка толкова ли няма акъл в главата, да кажа ли на техните не знам притеснявам се? И може ли е да се пристрасти от 1 път тя казва, че няма, но кво да направя за да спре и да не се пристрасти?
    шегуваш се, нали

и не, няма как да се пристрасти от 1 път

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Издай я на родителите й!
    +

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    шегуваш се, нали

и не, няма как да се пристрасти от 1 път
    Ако пробва веднъж, значи ще пробва и втори път... То така се започва - от един път.
    После ще ти се иска да пробваш по-сериозна работа.

https://www.google.bg/search?q=effec...fYBGcQ_AUIBigB

https://www.google.bg/search?q=effec...-Z5ByLPaieM%3A
    Последно редактирано от Saint George : 10-24-2016 на 14:22

Супер фен
    Абе хора, много сте смешни, когато си мислите че тревата е най-лошото нещо на света. Тука видях поне 10 човека с мнения, от които съм сигурен че 4/5 от тях са пушачи, както мойе и автора да е, така че замисли се, дали цигарите, които пушиш години, или ще пушиш цял йивот могат да се сравняват с това приятелката ти да иска да пробва 1 път. Това са нова неща, които всеки в училище е правил, ако ли не в университета. Още е млада и нищо няма да и стане. От трева много, ама много малко хора се пристрастяват.

Супер фен
    Герге, тия снимчици, дето си постнал са от метамфетамини, кокаин, хероин и т.н.

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Герге, тия снимчици, дето си постнал са от метамфетамини, кокаин, хероин и т.н.
    Нали вече казах, че тревата е само началото.
    5. (финал) Смърт или самоубийство.
    4. Други отрови.
    3. Кокаин и хероин.
    2. Гъби.
    1. Трева.

Чете се отдолу нагоре.

Цитирай Първоначално написано от Saint George Виж мнението
    Нали вече казах, че тревата е само началото.
    5. (финал) Смърт или самоубийство.
    4. Други отрови.
    3. Кокаин и хероин.
    2. Гъби.
    1. Трева.

Чете се отдолу нагоре.
    Напълно зависи от волята на човек, дали ще мине към по-тежки наркотици или не...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Напълно зависи от волята на човек, дали ще мине към по-тежки наркотици или не...
    ++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си