Какви извратеняци...
Първоначално написано от YoungBloodZ Какви извратеняци... Кой го казва..г-н Олио
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Менте да. Съгласен с Кимчо. Блудни хора сте вие. Грешни.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от deitona22 Кой го казва..г-н Олио Дори не знам защо ме наричаш така.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори не знам защо ме наричаш така. Знам че няма да си признаеш.Ваша си работа с..тоз над теб.
Извратен народ, ей...
Първоначално написано от deitona22 Беше си тук. Значи си ме напил брутално, за да не помня нищо.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Значи си ме напил брутално, за да не помня нищо. Ноуп.Никога не съм напивал момиче,няма и да го правя. Първоначално написано от Indistinct Извратен народ, ей... Това ни е нормалното състояние.
Първоначално написано от Indistinct Извратен народ, ей... Кажи им така, костенурке. Няма да се срамуваш.
Първоначално написано от inewton Кажи им така, Костенурке. Няма да се срамуваш. фиксд.
Първоначално написано от deitona22 фиксд. После не бил подмазвач... Ти си по- мазен от олио, зехтин и всичко мазно, за което се сетиш.
Първоначално написано от Indistinct Извратен народ, ей... Ти сигурно си най-извратената
Първоначално написано от inewton После не бил подмазвач... Ти си по- мазен от олио, зехтин и всичко мазно, за което се сетиш. Аз я наричам б.Костенурка,ако не си забелязал.
Първоначално написано от deitona22 Аз я наричам б.Костенурка,ако не си забелязал. ... което е съкратено от бейби Костенурка. Колко си извратен... divergent ще ревнува.
Първоначално написано от inewton ... което е съкратено от бейби Костенурка. Колко си извратен... divergent ще ревнува. .....което е съкратено от бивша Костенурка,интригант малък.
Първоначално написано от deitona22 .....което е съкратено от бивша Костенурка,интригант малък. Това че отричаш не означава, че говориш истината.
Първоначално написано от Dwyd96 Ти сигурно си най-извратената Това не е вярно.
Първоначално написано от inewton Това че отричаш не означава, че говориш истината. Попитай я кога и защо почнах да й казвам така.На нея вярваш,нали?
Първоначално написано от Indistinct Това не е вярно. Тихите войни са най-дълбоки
Първоначално написано от deitona22 Попитай я кога и защо почнах да й казвам така.На нея вярваш,нали? Вярвам само на Него.
Първоначално написано от inewton Вярвам само на Него. Добре... Казвам ти.. Вярно е
Първоначално написано от inewton Вярвам само на Него. Както щеш. Казвам й бивша(б.)Костенурка,защото си смени аватара и за това.
Първоначално написано от Dwyd96 Тихите войни са най-дълбоки Ако не можеш да плуваш, можеш да се удавиш и на плиткото.
Първоначално написано от deitona22 Както щеш. Казвам й бивша(б.)Костенурка,защото си смени аватара и за това. Ама как се оправдаваш, грешниче... Хората, на които им е чиста работата не се оправдават.
Първоначално написано от Indistinct Ако не можеш да плуваш, можеш да се удавиш и на плиткото. Зависи колко е плитко
Правила