- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Едно питанИе
Слушаме те.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ами беше около 2ч посред нощ вървях из едни тесни улички и си мислех за Путин
в този момент пред мен излезе едно момиче но прекрасно
тъмна коса сини очи и бяла кожа имаше страхотни гърди и перфектно тяло
то ме погледна с треперещи очи в които едва ли не влюбих и каза
- Ебете ме за 5лв гладна съм и ми студено няма какво друго да правя
и в мен бликнаха едни сълзи стана ми тъжно започнах да плача за бедното момиче
и просто плачех и ебах плачех и ебах...
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо ли исках да разбера..
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ох като бях млад само...
като бях млад ме бяха ранили много тежко в една битка и се наложи да остана в лагера
но моите другари кубански казаци продължиха да воюват и стигнаха до едно село където трябваше да стоят позиция
първия ден от скука изнасилиха жените втория изнасилиха мъжете третия децата четвъртия бабите петия дядовците шести изасилиха животните на седмия ден изнасилиха и труповете на осмия ден когато се появих аз започнаха извращенията
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да,верно.
Ако може някъде другаде да ги пишеш тези неща.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
всъщност не мога![]()
б.Костенурке,научи ли си за утре ?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Мъжо, харесваш ли Нирвана и чичо Кърт?
I'm too weird to live, but much too rare to die.