- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Едно питанИе
Няма как да не се появиш в тема с тъпите си нежелани мнения с минимум три наблъскани цитата вътре, нали? Още по-зле е, когато не улавяш иронията в нещата, които цитираш, и по този начин коментарите ти стават още по-безумни.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Айде ся, не може да се съди за грамотността на един човек по някакво тире. Случват се случайни пропуски. Просто не трябваше да бъдете убедени, че няма грешка.
Значи ти не си мъж,така ли да разбирам?
И реално ползвам кирилица,нали? Обориме ако можеш."Ъндерстенд"-има ли букви на кирилица? Има.Така че по-добре запази мълчина.
Опериран е от чувство за хумор.Търси си с кого да се заяде.
Ти не си ли в лагера?
Последно редактирано от deitona22 : 10-22-2016 на 10:43
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ооо здравейте г-це Ирония Дивергентска! Приятно ми е да се запознаем
! Сега вашата неграмотност на ирония ли я обърнахте
?
Пак не си разбрал (иронията) както обикновено!
Букви има, но думи на български няма и ти много добре го знаеш! Аз те оборих много пъти, но на теб не ти изнася!
Пак питам - с какво текст на английски с български букви е по-добър от текст на български на латиница?! Не е ли същото (освен че издава простотия)?!
За пореден път показваш колко си прост, защото отново не разбираш какво иронизирам, това в никакъв случай не е пунктуационната ми грешка.
И кирилица не означава да използваш български думи, а да използваш дадена азбучна система, на по-прост език, да използваш определени буквени знаци. В правилата на форума пише, че не трябва да използвам други букви, освен тези от А до Я. Това означава, че правилата не са нарушени.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
А,и дивергента не е неграмотна.На всеки се случва да бърка като пише от телефон/таблет,та дори и от компютър.Плюс това ,тук да не сме на матура по български или държавен изпит в университет?!
За разлика от теб,аз разбирам иронията когато е написана/казана както трябва![]()
Сега и прост ли ме наричаш или пак се опитваш да иронизираш нещо?
Къде съм казал че е по-добър? Недей да ми изопачаваш думите или да си измисляш разни неща.Пиша по този начин,когато се разлигавя малко и е чисто и просто за развлечение,ако мога така да го нарека.Както виждаш пиша така с дивергента и кимчен само,поне тук във форума.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..