Първоначално написано от tori Дилър - не, но виж шоконаркоман... <3 Дейтончо, ще ти подам аз на тебе... Такъв бой ш ти подам, че майка ти няма да те познае чак! Това, ако решиш да ми пипнеш шикаляда. Недей да биеш моя мъж, бий си твоя!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от tori Дейтончо, ще ти подам аз на тебе... Такъв бой ш ти подам, че майка ти няма да те познае чак! Това, ако решиш да ми пипнеш шикаляда. Кой е казал че ще пипеп шоколад? Аз ще го ям. ^^Жабке,станаха вече 2 шоколада.Чакаме ги.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от tori Дилър - не, но виж шоконаркоман... <3 Шокоман, а не шоконаркоман.
Първоначално написано от divergent Искам да си взема една ударна доза. Има МилкИ по 250-300 грама... :3 Обожавам триолейта. :3
Първоначално написано от tori Има МилкИ по 250-300 грама... :3 Обожавам триолейта. :3 Дааа, и на мен ми е от любимите!
Първоначално написано от divergent Недей да биеш моя мъж, бий си твоя! Той моя когато е бил бит... Прави под масата сте ходили с Дейтончо. :ддд Първоначално написано от deitona22 Кой е казал че ще пипеп шоколад? Аз ще го ям. ^^Жабке,станаха вече 2 шоколада.Чакаме ги. Няма, няма - ни пипане, ни ядене. Само ще ме гледате как се наслаждавам на моя. :дд
Първоначално написано от tori Няма, няма - ни пипане, ни ядене. Само ще ме гледате как се наслаждавам на моя. :дд Абе,подай шоколадите там. Аз искам един обикновен,млечен. Не съм нахален.
Първоначално написано от deitona22 Абе,подай шоколадите там. Аз искам един обикновен,млечен. Не съм нахален. Не е нахално, че искаш шоколад. Нахално е, че искаш МОЯТ шоколад. Виждаш ли разликата?!
Първоначално написано от tori Не е нахално, че искаш шоколад. Нахално е, че искаш МОЯТ шоколад. Виждаш ли разликата?! Аз не искам твоя специлаен шоколад Искам най-обикновенния ;д Първоначално написано от divergent Кой от форума би избрал за секс приятелче? Кой искаш да пише след това ?
Първоначално написано от deitona22 Абе,подай шоколадите там. Аз искам един обикновен,млечен. Не съм нахален. Ние с теб ще ядем от онези дългите солети и буркан Нутела.
Първоначално написано от deitona22 Кой искаш да пише след това ? Който е наред, може и ти.
Първоначално написано от divergent Който е наред, може и ти. Аз нарочно писах тук А не там. Няма смисъл да съм аз ;д
Първоначално написано от deitona22 Аз нарочно писах тук А не там. Няма смисъл да съм аз ;д Ама не написа кого.
Първоначално написано от divergent Ама не написа кого. Нужно ли е ? Би трябвало по някакъв начин да се подразбере.
Първоначално написано от deitona22 Аз не искам твоя специлаен шоколад Искам най-обикновенния ;д Е, то и аз най-много обичам млечен. :дд
Първоначално написано от deitona22 Нужно ли е ? Би трябвало по някакъв начин да се подразбере. А тва публично любовно обяснение ми навява спомени. :ддд
Първоначално написано от tori А тва публично любовно обяснение ми навява спомени. :ддд В същност видя ли въпроса който цитирах?;д Първоначално написано от tori Е, то и аз най-много обичам млечен. :дд Вече не. За това го дай.
Видях, видях. :дд Аз за тва казвам, че ми идат спомени в главата. А, ама аз го изядох шикаляда вече...
Първоначално написано от tori Видях, видях. :дд Аз за тва казвам, че ми идат спомени в главата. А, ама аз го изядох шикаляда вече... Епа...лоша си. Другите са за нас.
Тоя въпрос изобщо не е неудобен (кофти), даже е скучен. Затова го смених.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тоя въпрос изобщо не е неудобен (кофти), даже е скучен. Затова го смених. Тоз пък. Ще сменя той въпроси. От къде на къде ?
Първоначално написано от deitona22 Тоз пък. Ще сменя той въпроси. От къде на къде ? Ми задавай по-хубави въпроси. :D
Първоначално написано от YoungBloodZ Ми задавай по-хубави въпроси. :D Няма па. Тва не е концерт по желание.
Първоначално написано от deitona22 Епа...лоша си. Другите са за нас. Тия за вас са на магазина. :д
Първоначално написано от tori Тия за вас са на магазина. :д А магазина си ти. Но ще ни ги подариш,защото сме гочени.
Правила