Първоначално написано от YoungBloodZ Имах предвид, че ще те използвам като надуваема играчка. Ма ти верно си пийнал
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от papugai https://www.vbox7.com/play:4d56a42c99 само да не сгафиш и ти така даже не знам какво да ти отговоря
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от smilegirl12 Шшш .... селски обиди ама май на село така прибират кокошките
Първоначално написано от papugai нейното не са цици, сякаш някой и е дърпал зърната и кожата се е разтегнала Абе тя има асансьорни копчета. . И твоите цици, са по-големи от нейните, и моите де...
Първоначално написано от deitona22 Ма ти верно си пийнал Що?
Първоначално написано от YoungBloodZ Имах предвид, че ще те използвам като надуваема играчка. Леле колко съм развълнувана, не кой да е, а самия Йонги, ме има за играчка... Ще се разплачанот щастие
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от LoadRunner селски обиди ама май на село така прибират кокошките Стига е, какво ти е направило момичето....?
Първоначално написано от LoadRunner селски обиди ама май на село така прибират кокошките Еми не знам, нямам село, не мога да ти кажа ама ти явно си знаеш
Първоначално написано от smilegirl12 Леле колко съм развълнувана, не кой да е, а самия Йонги, ме има за играчка... Ще се разплачанот щастие Че за какво друго да те имам?
Първоначално написано от smilegirl12 Еми не знам, нямам село, не мога да ти кажа ама ти явно си знаеш Не му обръщай внимание, не заслужава....
Първоначално написано от VinDiesel И твоите цици, са по-големи от нейните, и моите де... моите са по-големи и от на дивергента Първоначално написано от LadyDi даже не знам какво да ти отговоря лесно е обещай, че няма да правиш така
Първоначално написано от YoungBloodZ Що? Прочети пак какво си написал. Виж тя на колко е. И пак помисли как би го възприела тя
Първоначално написано от papugai моите са по-големи и от на дивергента лесно е обещай, че няма да правиш така Хахаха, обичаш да ги дразниш, тя хич не е с малки между другото...
Първоначално написано от papugai обещай, че няма да правиш така няма да правя така
Първоначално написано от deitona22 Виж тя на колко е. И пак помисли как би го възприела тя говорят си за играчки за годините и е нормално
Първоначално написано от YoungBloodZ Че за какво друго да те имам? Ми именно вълнувам се, в гардероба ли ще ме държиш през останалото време
Първоначално написано от YoungBloodZ Имах предвид, че ще те използвам като надуваема играчка. колко малко казваш, че си изпил?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от deitona22 Прочети пак какво си написал. Виж тя на колко е. И пак помисли как би го възприела тя Тихо там! Ти не разбираш нашата връзка. Първоначално написано от smilegirl12 Ми именно вълнувам се, в гардероба ли ще ме държиш през останалото време В спалнята.
Първоначално написано от VinDiesel Не му обръщай внимание, не заслужава.... бе ти къв се явяваш не моа да разбера рицаря
Първоначално написано от LadyDi няма да правя така на пияни нямам голямо доверие утре ще си забравила, че си обещала
Да можех да го банна..
Първоначално написано от VinDiesel Хахаха, обичаш да ги дразниш, тя хич не е с малки между другото... тоя пък, а ти къде ме видя? и знам, че ви е много забавна темата за моите цици, ама мисля да я прекратим, че ще се възгордея още повече.
Първоначално написано от papugai на пияни нямам голямо доверие утре ще си забравила, че си обещала аз не съм пияна още
Първоначално написано от LoadRunner бе ти къв се явяваш не моа да разбера рицаря Рицар без броня.
Първоначално написано от Indistinct Да можех да го банна.. колко кратко и съдържателно. много готино прозвуча. пияницо, нищо лично, ама наистина ми хареса като идея.
Правила