Първоначално написано от YoungBloodZ Каква църква? Той не е ли анатемосан? Давам му шанс да се поправи.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Давам му шанс да се поправи. Once отлъчен, always отлъчен. А и наскоро разбрах, че е извършвал много тежки грехове...
Първоначално написано от YoungBloodZ Once отлъчен, always отлъчен. А и наскоро разбрах, че е извършвал много тежки грехове... Каки тежки грехове? Защо не си ми докладвал!?
Първоначално написано от YoungBloodZ Once отлъчен, always отлъчен. А и наскоро разбрах, че е извършвал много тежки грехове... Невинен съм!
Първоначално написано от АгентМура Невинен съм! Имам доказателства за греховете ти! Първоначално написано от inewton Айде бе. Ти май още не си разбрал, че тук е папоцезаризъм, ама нищо. Къде го пише (освен тук)?
Първоначално написано от YoungBloodZ Имам доказателства за греховете ти! Нямаш!
Първоначално написано от YoungBloodZ Къде го пише (освен тук)? В Тефтера Божи.
Първоначално написано от inewton В Тефтера Божи. Ти чел ли си Библията изобщо? Първоначално написано от divergent по какъв начин? Виртуален. Първоначално написано от АгентМура Нямаш! Аз нямам и нужда от такива, защото Той е видял греховете ти.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ти чел ли си Библията изобщо? Не ставаше въпрос за Библията, фарисеино!
Правила