Първоначално написано от inewton A при теб? И при мен като при теб.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent И при мен като при теб. За ожалване си значи.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton За ожалване си значи. То май по-голямата част от редовните във форума сме така :д
ха мишоци ;]
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda ха мишоци ;] Как си пешо ?
Death is not the end, it is only the beginning
Първоначално написано от Грозния Чадо, струва ми се че пак почваш да лицемерничиш ! То това е ясно, ама то и при теб не е много по-различно , а? И аз съм на сух режим от Септември
Първоначално написано от Dwyd96 И аз съм на сух режим от Септември Застудя времето, народа не ще да се съблича
Първоначално написано от divergent Застудя времето, народа не ще да се съблича Такова е Пролетта пак Чувал съм, че рупситата зимата са в хибернация
Първоначално написано от divergent Ами при теб различно ли е? Моето положение целият форум го знае и аз не го крия. Първоначално написано от inewton За ожалване си значи. Първоначално написано от Dwyd96 И аз съм на сух режим от Септември А при вас пък защо?
Първоначално написано от Грозния Моето положение целият форум го знае и аз не го крия. А при вас пък защо? Дивергента ти каза причината... Стана студено и коврите отлетяха на юг(тия с богатия чичко) останалите спят зимен сън.. На пролет пак...
Първоначално написано от Грозния А при вас пък защо? Аз съм свещеник. Не ми е позволен разврата.
Първоначално написано от inewton Аз съм свещеник. Не ми е позволен разврата. Един вид "гроздето е кисело" ?
Първоначално написано от Грозния Един вид "гроздето е кисело" ? Зелето е кисело, не гроздето.
Първоначално написано от inewton Зелето е кисело, не гроздето. То зелето се яде на сутринта, затова е кисело Вечерта се замезва с МЕСО.
Първоначално написано от Dwyd96 То зелето се яде на сутринта, затова е кисело Вечерта се замезва с МЕСО. Ти си замезвай с месо, ама в 1 Коринтяни 6:9 е писано, че "мъжеложници няма да наследят царството Божие"
Първоначално написано от inewton Ти си замезвай с месо, ама в 1 Коринтяни 6:9 е писано, че "мъжеложници няма да наследят царството Божие" Kво общо имаше това с мезето?
Първоначално написано от Dwyd96 Kво общо имаше това с мезето? От известно време само геевщини са ти в главата. Затва реших да предупредя.
аз понеже не съм на сухо сигурно за това не влизам в форума
Първоначално написано от RagioL аз понеже не съм на сухо сигурно за това не влизам в форума Добре че дойде да се похвалиш !
Правила