Първо - в темата ти няма нито една запетая и почти нищо не се разбира от нещата,които пишеш,цяла мусака от думи.
Второ - ти НЕ обичаш този човек,ти си ЗАВИСИМА от него.Разликата е огромна и на 20г. е крайно време да я научиш преди съвсем да си съсипеш психиката и живота. Само си прочети сама последните няколко реда...как може да си помислиш,че обичаш човек с такова описание?! Той нехае за теб,но човекът,който унижава в случая си самата ти-ти се унижаваш и мачкаш себе си,самичка си си го написала. Човекът е свикнал да го правиш и знае,че дори и да ти бие един шамар,ти ще го приемеш за "извинявай,обичам те" и хайде пак. Използва те,когато му е до теб,иначе хич,ама хич не го интересува.
Трето-този човек НЕ те обича и според мен той като цяло не може да обича.
Моят най-искрен съвет е повече изобщо да не се занимаваш с този индивид,дори и да ти спи пред вратата.Ситуации като вашата съм виждала бол и ми е ясно,че целия ви "съюз" се крепи на общата ви ЗАВИСИМОСТ един от друг,не на ЛЮБОВ. Ти имаш психическа нужда от него,а той се удовлетворява и си вдига самочувствтието от твоите ревове,сцени,моленици и така нататък-пълна социопатия.Казал ти го е-намери си друг.Ами хайде,послушай го.Стегни си акъла и се откъсни от тази отвратителна ситуация.