- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не изчезва от ума ми...
Здравейте! Аз съм човек, който може да опише себе си като "лесно влюбващ се". Наскоро моя близка приятелка ме запозна с момче, което е точно мой тип. Излязохме веднъж, беше на кафе и се забавлявах. Излязохме втори път на дискотека и оттам нещата започнаха да се рушат. Дали е било заради ниското ми деколте или заради (може би) насилното ми държание, но изглежда момчето не ме хареса, колкото аз него. Негови приятели забелязали моя флирт и единият от които му казал право в лицето "На тази няма да те дам.", а другият - "Дай `и шанс". Той не изчезва от ума ми. Не мога да се концентрирам над уроците си, защото все той е в мислите ми и те не са изпълнени с това как ще се съберем, а как той ще ме отреже. Моля ви за мнение, каквото и да е.. в тотална безизходица съм.
Ами излезте и му кажи, какво искаш да ти помогнем ние ?!? Ти какво - искала си направо там ли да го изнасилиш ? Ебаси - те жените повече почнаха да си искат от мъжете !
Не че нещо,но на колко години си? А той?
Ако си му се натискала като невидяла т.е. си си завирала ц*ците в лицето му,ако е уважаващ себе си мъж,няма да те търси естествено. Освен ако не му е само за едната свалка,де,което в случая май не е така,тъй че остава първият вариант.
Какво да ти кажа-да ти е за урок.Можеш да го потърсиш и да се опиташ да "замажеш" кашата,обаче ако не стане-можеш да виниш само "поведението ти",което в крайна сметка ние няма как да знаем какво е било.